ES DECLARARÀ INNOCENT

Kevin Spacey s'enfronta al seu primer judici per agressió sexual

L'actor serà jutjat el 7 de gener per haver abusat presumptament d'un noi de 18 anys

lmmarco44703705 ara3  london  united kingdom     file    us actor kevin spac190102162747

lmmarco44703705 ara3 london united kingdom file us actor kevin spac190102162747 / ANDY RAIN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor nord-americà Kevin Spacey es declararà innocent de, presumptament, haver agredit sexualment el 2016 un noi de 18 anys en un bar de Nantucket (Massachusetts) en el judici que se celebrarà el 7 de gener. D’acord amb el portal ‘TMZ’, els advocats de l’actor han anunciat que es declararà innocent i que vol fer-ho sense comparèixer davant del tribunal. 

D’acord amb els documents presentats, Spacey creu que la seva presència al tribunal "amplificaria la publicitat negativa ja generada en relació amb el cas", per la qual cosa podria contaminar el jurat.

Spacey va publicar la setmana passada un vídeo en el qual interpretava Frank Underwood, el seu personatge en la sèrie 'House of cards', per defensar la seva innocència davant de les desenes d’acusacions d’abús sexual en contra seu. En el vídeo, titulat 'Deixa’m ser Frank' amb referència al seu personatge televisiu, Spacey apareixia en una cuina, amb un davantal estampat amb imatges de Santa Claus i rentant plats, bevent d’una tassa i aparentment tallant algun tipus de menjar amb un ganivet.

Notícies relacionades

La publicació del vídeo es va produir just després que Michael O’Keefe, un dels fiscals de districte de l’estat de Massachusetts, anunciés càrrecs contra l’actor per haver abusat el 2016 d’un noi de 18 anys que és fill d’una presentadora de televisió de Boston. El 7 de gener serà la primera vegada que Spacey afronta càrrecs criminals per una de les acusacions d’abusos sexual que pesen sobre ell.

Guanyador de dos Oscar per 'Sospitosos habituals’ (1995) i 'American beauty (1999) i considerat com un dels millors intèrprets de la seva generació, la carrera de Spacey es va esfondrar a causa de la gravetat de les acusacions en contra seu. A causa de les acusacions en contra seu, 'House of cards' va acomiadar Spacey –no va estar en la sisena i última temporada– i el cineasta Ridley Scott va eliminar totes les seves escenes en la pel·lícula ‘Todo el dinero del mundo’ (2017) i va tornar a rodar-les amb Christopher Plummer com a substitut. 

Temes:

Kevin Spacey