ENRENOU A MONTECARLO

Carlota Casiraghi cancel·la el seu casament amb Dimitri Rassam

La filla de Carolina s'havia compromès amb el pare del seu segon fill

lmmarco42368694 caf001  par s  francia   03 02 2018   carlota casiraghi de m190102131351

lmmarco42368694 caf001 par s francia 03 02 2018 carlota casiraghi de m190102131351 / ETIENNE LAURENT

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’any comença amb novetats des de Mònaco. Als 32 anys, Carlota Casiraghi ha tornat a deixar clar que no és una princesa de conte. La filla de la princesa Carolina de Mònaco ha trencat el seu compromís i no es casarà amb Dimitri Rassam, de 37 anys i pare del seu segon fill, Baltathaz, nascut el 23 d’octubre a l’hospital Princesa Grace de Mònaco. Ja no posaran junts amb la resta de la família al balcó de palau el dia nacional de Mònaco per a delit de fotògrafs, monegascos i seguidors d’aquesta família. 

Carlota i el productor de cine i fill de Carole Bouquet havien fixat fins i tot una data per al casament, però al final han decidit prendre camins separats segons recullen diversos mitjans, entre els quals la revista ‘¡Hola!’. Com en molts altres casos, s’han al·legat "diferències irreconciliables", tot i que en el rerefons hi hauria dues formes diferents de veure la vida i el fort caràcter de tots dos, segons el seu cercle d’amics. Va ser en el pompós Ball de la Rosa, el març de l’any passat, quan es va produir la seva presentació oficial, amb anell de compromís inclòs. Aleshores, la princesa ja estava embarassada, però pocs ho sabien, perquè ella ocultava la seva figura sota una estratègica estola de plomes.

En la recta final de l’embaràs es va veure Carlota en companyia de la seva mare en un certamen hípic i després van cridar l’atenció les imatges recollides per la revista 'Voici' d’una discussió de la parella mentre passejaven amb el seu fill per un parc públic. Dimitri Rassam, per la seva banda, és també pare de Daria, una nena de 8 anys que comparteix amb la model russa Maixa Novoselova, amb la qual va estar entre el 2010 i el 2016.

Segona vegada que trenca el compromís

Notícies relacionades

Es dona la circumstància que aquesta és la segona vegada que la neboda d’Albert de Mònaco trenca un compromís. Fa tres anys, Carlota protagonitzava una història similar amb el pare del seu primer fill, l’actor còmic Gad Elmaleh.  Van començar a sortir a finals del 2011 i el desembre del 2013 va néixer el seu fill Raphaël, el primer per a la princesa de Mònaco i el segon de l’humorista. Carlota va ser vista sola al principat de Mònaco amb el seu fill Raphaël després d’abandonar el pis que compartia amb l’actor a París. L’actor llavors començava una llarga gira d’actuacions per tot el món i enrere quedaven els plans de casament. 

Sempre gelosa de la seva vida privada, les últimes vegades que ha donat una entrevista ha sigut per parlar de filosofia. Llicenciada per la universitat parisenca de la Sorbona, va presidir unes jornades a Montecarlo sobre matèria i va oferir una entrevisa al canal Art junt amb el seu professor Rober Maggiori crític del diari 'Libération', amb qui ha escrit un llibre. "Crec que la clau d’una relació amorosa duradora és que tots dos comparteixin passió per allò veritable, per la vida. El diàleg entre dos amants és un diàleg filosòfic. Pot ser que aquest tipus de passió no sigui la passió en el sentit estricte de la paraula, però per mi és la que permet que l’amor duri", explicava llavors.