TOT QUEDA A CASA

Tamara Falcó fa una picada d'ullet a Vargas Llosa amb una samarreta

La filla d'Isabel Preysler utilitza el títol d'una novel·la de l'escriptor per estampar una samarreta de la seva firma, TFP

lmmarco46250402 gente extra camiseta de  tfp tamara falco181213194911

lmmarco46250402 gente extra camiseta de tfp tamara falco181213194911

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tamara Falcó ha fet servir un títol d’una novel·la de Mario Vargas Llosa, 'Travesuras de una niña mala', per estampar una de les samarretes de la seva nova col·lecció. La samarreta inclou el nom complet de l’escriptor i nòvio de la seva mare, Isabel Preysler. "La nostra samarreta Mario és perfecta per a aquells dies en què vols fer entremaliadures i sentir-te com una nena dolenta... però, alhora, també vols fer alguna cosa bona per al medi ambient, perquè està feta amb 100% cotó orgànic». Així descriu en la seva pàgina web TFP by Tamara Falcó la peça, que costa 42 euros.

El gest confirma la bona relació entre la noia, que ara és dissenyadora de peces bàsiques, i el guanyador del Nobel de literatura el 2010. La mateixa Tamara explicava en el programa de Bertín Osborne: "Mario és la persona més genial que he conegut. És un encant. És premi Nobel i alguns dirien que fa mandra tenir un premi Nobel, perquè hauries d’estar tot el dia fent-te la intel·ligent. Però no és així. Sempre et fa sentir bé". 'Travesuras de una niña mala' es va publicar el 2006 i narra la història entre dos amants al llarg de 40 anys en diferents ciutats.