ACTOR I COL·LECCIONISTA

Leonardo DiCaprio compra una obra d'art feta amb ossos de dinosaures

Ha pagat 2,2 milions d'euros per una peça presentada a l'Art Basel Miami

lmmarco43845904 las vegas  nv   april 23   leonardo dicaprio attends the 201181207133119

lmmarco43845904 las vegas nv april 23 leonardo dicaprio attends the 201181207133119 / Michael Tran

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor Leonardo DiCaprio és un gran inversor i té una important col·lecció d’obres d’art. Ara n’ha sumat una més, per la qual ha desemborsat 2,5 milions de dòlars. És una obra d’art feta amb ossos de dinosaure que ha estat exposada a l’Art Basel de Miami, que se celebra aquests dies al Centre de Convencions de Miami Beach. 

Notícies relacionades

Els organitzadors de la fira han confirmat que el guanyador d’un Oscar per 'El Renacido' i conegut activista ambiental es va interessar a través d’un assessor d’art en una peça que s’exposa dins d’una exhibició anomenada DeXtinction. La peça que va cridar l’atenció de DiCaprio inclou esquelets de 150 milions d’anys d’una mare d’allosaurus i d’un bebè Wyoming pels quals van trigar més de dos anys a excavar a Wyoming.

L’any passat, DiCaprio va ser vist a l’Art Basel Miami –on va intentar passar desapercebut– interessant-se per una obra de Basquiat per la qual va pagar 850.000 dòlars. La col·lecció de l’intèrpret inclou obres de Picasso, Salvador Dalí, Takashi Murakami, Sarah Lucas, Ed Ruscha i Elisabeth Payton. Una afició que l’ha portat a ser un rostre habitual a la fira d’art més famosa del món, Art Basel, o a copresidir l’Art + Film Gala del Museu d’Art de Los Angeles.