ACORD ECONÒMIC

Alba Carrillo posa fi a la guerra amb Feliciano López

"Està tot liquidat, tot solucionat, i gràcies a Déu ja no he de tornar a veure a Feli ni ell a mi", assegura

lmmarco44529435 gente extra alba carrillo instagram181203122659

lmmarco44529435 gente extra alba carrillo instagram181203122659

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alba Carrillo per fi sembla que ha resolt els problemes judicials amb el seu exmarit, el tennista toledà Feliciano López. "Ja està tot liquidat, tot solucionat, i gràcies a Déu ja no he de tornar a veure Feli ni ell a mi, així que crec que per als dos això és una bona notícia. Molt bé, molt contenta. Ara cada un la seva vida i tot fantàstic. Jo, gràcies a Déu, amb feineta i contenta", va assegurar la productora d’‘El Programa de Ana Rosa’. 

El matrimoni no va arribar a complir el primer aniversari de casament, però la separació posterior ha sigut exposada, més per ella que per ell, que ha optat amb guardar silenci, als platós i les revistes, amb acusacions d’infidelitat i de falta de desig sexual, llàgrimes familiars que entraven i sortien del conflicte a cop de declaracions i entrevistes pagades a la model.

Notícies relacionades

El divorci entre tots dos es va produir el març del 2017, però quedaven per liquidar els afers econòmics. Tot i que tots dos van firmar una separació de béns mesos després de convertir-se en marit i muller, Alba Carrillo reclamava al tennista 500.000 euros pels sis mesos del matrimoni en què van estar en règim de societat de guanys, una quantitat més baixa a la que exigia al principi, quan proclamava que no donava validesa al document de separació de béns perquè havia sigut "enganyada" en els termes que contenia. Després d’arribar a un acord cap dels dos ha revelat el pacte al qual han arribat i han firmat, a més, una clàusula de confidencialitat.

Feliciano López manté actualment una relació amb la model Sandra Gago, de 22 anys.

Temes:

Alba Carrillo