DESPRÉS D'ANYS DE SILENCI

Camilo Sesto reapareix desmillorat per presentar el seu nou treball: 'Camilo Sinfónico'

Un àlbum que, a més de comptar amb l'Orquestra Simfònica de RTVE, té col·laboracions de Marta Sánchez, Mónica Naranjo, Pastora Soler i Ruth Lorenzo

zentauroepp45973632 graf2716  madrid  20 11 2018   el cantante camilo sesto dura181121144315

zentauroepp45973632 graf2716 madrid 20 11 2018 el cantante camilo sesto dura181121144315 / Fernando Alvarado

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

Camilo Blanes Cortés, més conegut com a Camilo Sesto, ha tornat al mític Florida Park de la capital madrilenya per presentar aquest dimecres el seu nou àlbum, ‘Camilo Sinfónico’. Un treball que, a més de comptar amb la prestigiosa Orquestra Simfònica de RTVE, té col·laboracions d’allò més especials, com la de Marta Sánchez, Mónica Naranjo, Pastora Soler i Ruth Lorenzo. Frank Blanco ha estat l’encarregat de dirigir la presentació, que ha aixecat una gran expectació entre tots els assistents.

L’artista de grans temes com Vivir así es morir de amor i Perdóname ha posat al ‘photocall’ tot i que no se l’ha vist en el seu millor moment. Sense poder gairebé pronunciar cap paraula als mitjans, perquè estava "una mica marejat", l’única declaració que ha fet Camilo ha estat relacionada amb el seu últim treball: "El millor que podia fer", ha comentat el cantant. Definit per la mateixa Marta Sánchez com "un mite vivent i una faula musical del nostre país i del món sencer", la que formava part del grup Olé Olé ha explicat com de satisfactori és viure amb el “Jesucristo Superstar nacional”: "Superfàcil. Ell és un ésser amable, disposat. Entregadíssim a la música i a tots els projectes que fa. Sensible amb els artistes. Té una de les sensibilitats més grans que conec", ha afirmat.

"Tot i que Camilo no estava en el seu millor moment"

Per la seva banda, Pastora Soler també ha destacat la personalitat del gran artista: "La veritat és que la seva personalitat engloba moltes coses. La seva manera de mirar, d’actuar... Amb aquestes coses et quedes embadalida i intentes aprendre’n". L’eurovisiva, a més, ha explicat que, tot i que Camilo no es trobava en el seu millor moment, ha participat en el projecte amb molta dedicació i esforç: "Ell ha estat allà. El que em fa il·lusió és que ha anat donant directrius. Quan el vaig conèixer em va rebre cantant el ‘Quédate conmigo’. Ha estat molt a sobre del projecte, molt a sobre de tot", ha assegurat.

Finalment, Mónica Naranjo no ha dubtat en cap moment a l’hora d’escollir la seva cançó favorita de la icona de la música, ‘Vivir así es morir de amor’, i ha confessat: “És la que més he ballat en les nits de bohèmia, però amb els arranjaments originals".

Notícies relacionades

‘Camilo Sinfónico’ sortirà a la llum divendres vinent, 23 de novembre. Anunciat com l’últim projecte de l’intèrpret d’Alcoi, l’àlbum és un repàs de tota la trajectòria del 'màxim orgull hispà' amb què posarà el fermall d’or a més de mig lustre recorrent els millors escenaris.

 

Temes:

Camilo Sesto