Anar al contingut

NETA COMPLAGUDA

Rihanna balla amb el seu avi

La cantant celebra el 90è aniversari del seu avi en un club nocturn de Bridgetown

El Periodico

Rihanna balla amb el seu avi

L’avi de Rihanna ha complert 90 anys, i per descomptat, la seva famosa neta no s’ha volgut perdre la celebració. La diva de Barbados, que adora el seu avi Lionel Braithwaite, va acudir, amb els cabells recollits i un espectacular vestit vermell, a la festa d’aniversari, que va tenir lloc en un club nocturn de Bridgetown.

En un vídeo viralitzat, es pot veure com la intèrpret de Love on the brain balla animadament amb el seu estimat avi, que per a l’ocasió portava un elegant vestit. 

"Una inspiració” per a les generacions futures, un exemple de "força, amor, i sentit de l’humor” i un "àngel de la guarda enviat del cel”, va escriure l’artista sobre el seu avi quan aquest va bufar 88 espelmes el 2016.

Temes: Rihanna

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.