COMUNICAT DE LES ÀVIES

Carolina de Mònaco i Carole Bouquet anuncien el naixement del seu net

La princesa i l'actriu manifesten la seva alegria per l'arribada del nadó, el primer fill en comú de Carlota Casiraghi i Dimitri Rassam

zentauroepp37774880 paris france december 06 carole bouquet attends the ch181024130226 / Stephane Cardinale - Corbis

zentauroepp37774880 paris  france   december 06   carole bouquet attends the  ch181024130226
zentauroepp42894295 gente carlota casiraghi instagram181024130245

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A través d’un comunicat conjunt, Carolina de Mònaco i l’actriu Carole Bouquet han anunciat el naixement del seu net, el primer fill en comú de Carlota Casiraghi i Dimitri Rassam,Dimitri Rassam, que es va produir aquest dimarts a Mònaco.

"Sa altesa reial la princesa de Hannover Carole Bouquet tenen l’alegria d’anunciar-los el naixement del seu net, nascut el 23 d’octubre del 2018. La mare i el nen es troben bé", diu la nota. 

Es tracta del segon fill per a la princesa i el productor de cine: la filla de Carolina de Mònaco i Stéfano Casiraghi ja té un nen, Raphaël,  de quatre anys, fruit de la seva relació amb l’actor marroquí Gad Elmaleh, i el fill de Carole Bouquet és pare de Daria, de set, fruit del seu matrimoni amb la model russa Masha Novoselova.

La notícia del naixement la va avançar aquest dimarts la publicació francesa Voici i, a falta d’un comunicat oficial del Principat, se sap que el nadó ha nascut a l’hospital Princesa Grace, com era desig de Carlota.

Carlota Casiraghi va oficialitzar el seu compromís amb Dimitri Rassam al Ball de la Rosa del mes de març passat. Malgrat que en aquella ocasió, la noia va dissimular la seva incipient panxa amb un envoltant estola de marabú, els rumors d’embaràs es van disparar.

Notícies relacionades

El Palau no es va pronunciar, ni tan sols quan els mitjans de comunicació es van fer ressò del seu estat. I és que ella va continuar ocultant-lo en cada una de les seves aparicions, com es va poder comprovar a la gala MET 2018, en una festa de Montblanc, així com en el casament del seu cunyat a la Bretanya francesa.

No obstant, les diferents imatges de les seves vacances familiars a Saint-Tropez amb el seu nòvio; el seu fill, Raphaël, i la seva mare, Carolina de Mònaco, constataven la recta final del seu embaràs.