NOU ROSTRE

Nicole Kidman s'ha tornat a retocar

L'actriu va assistir al Festival de Cine de Toronto sense arrugues, els pòmuls més pronunciats i els llavis diferents

undefined45000004 actress nicole kidman attends the  boy erased  screening on 180919191033

undefined45000004 actress nicole kidman attends the boy erased screening on 180919191033 / Evan Agostini

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Nicole Kidman torna a ser notícia pel seu rostre. L’actriu, de 51 anys, va aparèixer a la catifa vermella del Festival de Cine de Toronto amb una nova cara: sense arrugues, amb els pòmuls més pronunciats i amb els llavis diferents. La guanyadora d’un Oscar, quatre Globus d’Or i un Bafta presentava el seu últim treball, 'Boy Erased'.

Notícies relacionades

És més que probable que la protagonista de 'Cold Mountain' hagi passat de nou pel quiròfan. I això que ella mateixa assegurava fa quatre anys en una entrevista que es penedia d’haver abusat del bisturí. "Allò del bòtox va ser un error, fruit de la pressió i del desig de semblar més jove, una cosa que els passa a moltes actrius a Hollywood. Puc dir que no he tornat a utilitzar-lo i que el que es veu ara és fruit d’una vida sana, d’allunyar-me del fum del tabac i de dormir totes les hores que puc. Res de cirurgia”, assegurava.

La sorpresa ha augmentat amb la seva aparició a la portada del 'Marie Claire' d’octubre, on apareix una Nicole gairebé irreconeixible