MÉS QUE PARAULES

Violenta baralla de raperes en la Setmana de la Moda de Nova York

Cardi B abandona l'exclusiva festa de la revista 'Harper's Bazaar' amb un nyanyo sobre la cella esquerra i després d'haver llançat una sabata a Nicki Minaj

zentauroepp44945356 cardi b180908175808

zentauroepp44945356 cardi b180908175808 / Charles Sykes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les raperes Nicki Minaj i Cardi B són rivals dins i fora de les pistes de ball. I no perden ocasió per demostrar la seva enemistat cada vegada que coincideixen en un acte públic. L’enèsim enfrontament entre totes dues ha tingut lloc aquest divendres, a l’exclusiva festa organitzada per la revista Harper’s Bazaar en la Setmana de la Moda de Nova York, segons ha avançat el portal de notícies TMZTMZ i han recollit diversos tuitaires en vídeo.

Pel que sembla, després d’acabar l’alfombra vermella de la festa i mentre Christina Aguilera era a l’escenari, totes dues s’han embrancat, per motius que es desconeixen, en una baralla que ha acabat convertint-se en una batalla campal, al veure-s’hi involucrats els acompanyants de les dues raperes. I si bé Cardi B ha llançat una de les seves sabates a Nicki Minaj, aquesta no s’ha quedat curta i la seva arxienemiga ha acabat amb el seu Dolce & Gabbana esquinçat i un visible cop sobre la seva cella esquerra, causat, segons la revista VarietyVariety, per un membre de seguretat de l’equip de Minaj.

Notícies relacionades

Segons l’entorn proper a Cardi B, de 25 anys, aquesta es va acostar a Minaj, de 35, per demanar-li explicacions sobre “totes les mentides” que Nicki difon sobre ella. “¡Has amenaçat altres artistes de la indústria dient-los que si treballen amb mi deixaries de treballar amb ells! T’he deixat dir molta merda sobre mi. [...] Però quan parles de la meva filla, quan dones M’agrada [a les xarxes socials] a comentaris sobre la meva tasca com a mare o fas comentaris sobre les meves capacitats per cuidar-la, aquí és quan tot es fot. He treballat molt dur i he arribat massa lluny com per deixar que ningú malmeti el meu èxit. Meuques que parlen de tot això als seus raps, però que en la vida real són unes covardes”, ha escrit molt enfadada Cardi en el seu compte d’Instagram.

  A pesar

Temes:

Moda