ACTORS DE PROMOCIÓ

L'absurda raó per la qual Winona Ryder i Keanu Reeves porten 26 anys casats

La parella recorda que es van casar a la pel·lícula de Coppola 'Dràcula de Bram Stoker'

lmmarco44698612 los angeles  ca   august 18  winona ryder  l  and keanu reev180820140009

lmmarco44698612 los angeles ca august 18 winona ryder l and keanu reev180820140009 / KEVIN WINTER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Winona Ryder,de 46 anys, ha fet broma amb la possibilitat que estigui casada amb Keanu Reeves, de 53 anys, en una entrevista que tots dos han donat conjuntament a la revista especialitzada ‘Entertainment Weekly’.

“De fet ens vam casar a ‘Dràcula’. Ho juro per Déu que crec que estem casats en la vida real. Coppola va utilitzar un veritable sacerdot romanès. Nosaltres vam gravar l’escena sencera i ell va fer la seva feina. Per això crec que estem casats”, ha explicat l’actriu, davant de la mirada sorpresa del seu col·lega. 

Notícies relacionades

“¿Vaig dir que sí?”, va comentar l’actor, a la qual cosa Ryder va respondre “¿No te’n recordes? Va ser el dia de Sant Valentí”, i Reeves va concloure: “Déu meu, estem casats”. Sembla que la parella d’intèrprets no hauria sigut conscient del seu matrimoni fins ara i la cosa ha quedat com una bonica anècdota que els serveix per promocionar la seva nova pel·lícula junts.

Els veterans actors, estrelles dels 90, estan promocionant a Los Angeles ‘Destination Wedding’, una comèdia romàntica que els ha tornat a reunir. Al film els actors interpreten Frank i Lindsay, dues persones que no han tingut sort en l’amor, però que es troben per casualitat en un casament, en què acabaran veient-se com a alguna cosa més que un parell de desconeguts. La pel·lícula s’estrena a finals d’agost als Estats Units i encara no té data d’estrena a Espanya.