A MALIBÚ

Ben Affleck celebra el seu aniversari amb una model Playboy

Després d'estar amb els seus tres fills, se'n va anar a sopar amb Shauna Sexton

lmmarco44679479 los angeles  ca   august 16  ben affleck is seen on august 1180819143804

lmmarco44679479 los angeles ca august 16 ben affleck is seen on august 1180819143804 / BG004 Bauer-Griffin

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor i director Ben Affleck va celebrar els seus 46 anys acompanyat pels seus tres fills, Violet Seraphina, Elizabeth i Samuel. I hores més tard, anava a sopar al restaurant de la cadena Nobu de Malibú amb una noia anomenada Shauna Sexton, que aquest any ha sigut Miss Playboy. Així que sembla que la relació que mantenia amb Lindsay Shookus ja és història.

Notícies relacionades

El director d’‘Argo’ –per la qual va rebre un oscar– i protagonista de ‘Batman’, per la qual va rebre nombroses crítiques, s’ha fixat en aquesta jove natural de Virginia Beach, llicenciada en Veterinària i que segons explica en el seu blog li apassiona la cirurgia. La jove sembla ser que ha substituït a Shookus, productora del programa ‘Saturday Night Live’, al cor de l’actor, després del seu divorci amb l’actriu Jennifer Garner, de 46 anys i mare dels seus fills.

Precisament una font pròxima a Shookus ha confirmat al portal ‘Page Six’ que ja és aigua passada la relació entre l’executiva televisiva i Affleck. “Si el teu nòvio es deixa veure en un lloc públic després de sopar amb una ‘playgirl’, això significa que... ja no és el teu nòvio”.