CELEBRACIÓ A MARRÀQUEIX

Madonna demana fons per a Malawi com a regal pel seu 60 aniversari

La cantant ha obert una recaudació de fons a Facebook que ja supera els 200.000 dòlars

madonna / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Madonna aquest dijous fa 60 anys i ho celebrarà com una reina berber en una festa a Marràqueix i, de passada, demanant a les xarxes socials que l’ajudin econòmicament en la seva fundació Raise Malawi. El 30 de juliol passat la cantant va publicar a Facebook una recaptació de fons per recolzar el seu treball amb nens a Malawi i a data de 16 d’agost porta ja recaptats 210.000 dòlars (185.000 euros) dels 300.000 que es va posar com a objectiu.

“Per al meu aniversari no puc pensar en cap regal millor que connectar la meva família global amb aquest bonic país i els nens que més necessiten la nostra ajuda”, assegura Madonna a la publicació. “Cada dòlar recaptat es destinarà directament a menjar, escoles, uniformes i atenció mèdica”, promet. La recaptació de fons amb motiu del seu aniversari estarà oberta durant tot el mes d’agost.

La cantant, que ha adoptat quatre nens, ha assegurat que fins a l’últim cèntim de cada contribució anirà directament a l’orfenat rural de la fundació ‘Raising Malawi, Home of Hope’, fundada per ella mateixa el 2006 amb l’objectiu de proporcionar programes de salut i educació.

Celebració d’aniversari

Notícies relacionades

Madonna, que viu a Lisboa amb els seus fills adoptats, celebra el seu aniversari a la ciutat de Marràqueix (Marroc), tal com ha mostrat amb unes imatges i  un vídeo publicat en el seu compte d’Instagram allaberint de la medina. 

A més del vídeo, Madonna també ha publicat imatges seves en què apareix abillada amb una varietat de joies típiques berbers al cap. En una d’elles escriu. “Que ningú s’oblidi de qui és la reina”.

Temes:

Malawi Madonna