LES NITS D'EIVISSA

Pachá renova la 'flower party'

Carles Puyol, Vanesa Lorenzo, Palomo Spain, Juan Avellaneda entre d'altres s'apunten a una de les festes clàssiques de l'estiu

lmmarco44659583 model vanesa lorenzo and former player carles puyol attendin180814152211

lmmarco44659583 model vanesa lorenzo and former player carles puyol attendin180814152211 / KAB

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

38 edicions, Déu n’hi do. L’estiu a Eivissa no seria el mateix sense els estampats i el rotllet ‘hippy revival’ de la Flower Power, una festa franquícia unida a la història d’un els temples de la música de l’illa, el Pachá, que acaba de renovar-se als seus 50 anys sense perdre aquest aire dels seixanta inicial.

A la crida del relacions públiques Carlos Martorell van acudir a la festa VIP un floret de famosos, alguns de vacances a l’illa, com és el cas de l’exfutbolista Carles Puyol i la seva parella, la model Vanesa Lorenzo. Puyol es va posar uns pantalons blau marí i una camisa verda amb tons marrons, mentre que Vanesa va lluir un minivestit i batí amb flors.

Notícies relacionades

També van passar el reservat VIP els dissenyadors Palomo Spain. Juan Avellaneda i Jacquemus, l’empresària Rosa Clará, els actors Alfonso Bassave i Miguel Herrán, l’exmodel Mar Saura, Pocholo Martínez Bordiú, l’escultor Lorenzo Quinn, la periodista Ana García Siñeriz, la ‘influencer’ Miranda Makaroff, i la pilot de fórmula 1 Carmen Jordá. 

La festa que defineix l’esperit d’Eivissa per excel·lència conserva la seva essència, tot i que ha regalat algunes novetats com veure més gent jove que altres anys. Joan Gràcia, director artístic del Grup Pacha i per primera vegada d’aquesta festa, va apostar pels djs residents de Pacha Ibiza, que en aquesta temporada són Sergio Vicedo i Sergio Mussa, i no va defraudar. Va ser una nit per ballar fins que es fes de dia i conversar amb vells i nous amics.