EL 4 D'AGOST

Mag Lari porta magi a Cap Roig

L'il·lusionista ofereix el seu espectacle 'Dolce Vita' al festival, un 'xou' de màgia i humor amb aroma italiana

ialvarez44254199 television   programa  pura magia  pura magia   en la  image180716202406

ialvarez44254199 television programa pura magia pura magia en la image180716202406 / Enric Mauri

2
Es llegeix en minuts
Alba Giraldo

Mag Lari aterra alFestival Cap Roig, per primera vegada, amb el seu ‘Dolce Vita’ aquest dissabte, 4 d’agost. L’il·lusionista oferirà un espectacle de màgia amb aroma italià, àgil i divertit, en què la ironia està relacionada amb els clixés italians més populars. La música, els llums i els vestits s’uneixen amb la màgia i la faceta de ‘showman’ del conegut il·lusionista català.

“Tot va sortir un dia que, mentre conduïa, vaig escoltar la cançó de ‘Dolce Vita’, de Ryan Paris, i se’m va acudir crear un número. Finalment, es va acabar convertint en un espectacle”, explica Josep Maria Lari, sobre un espectacle que ja porta molt rodat: després de recórrer els millors teatres, l’espectacle continua de gira i aconsegueix mantenir un públic “de totes les edats i molt transversal”, apunta.

Fins al moment, Mag Lari assegura  que està “molt content” amb la rebuda de ‘Dolce Vita’, ja que la gent repeteix i s’ho passa bé. “El millor comentari que em poden fer sobre la funció és que se’ls ha fet curt l’espectacle, perquè no ho és”, afirma. A més, els pares que van amb els fills solen sorprendre’s perquè el mag aconsegueix mantenir els nens “amb el cul enganxat al seient”, exemplifica.

Cap Roig, un "referent"

Sobre la seva actuació en Cap Roig, Lari explica que aquest és un festival “referent” per a ell,“referent” i se sent orgullós que “aposti per la màgia com fins ara no ho havia fet”. Preveu que aquesta oportunitat serà important per a la seva carrera. “Primer perquè situa la màgia en un marc superior, vol dir que ens ho mereixem. I segon perquè a nivell personal és un honor poder participar en un festival en el qual ja han passat artistes tan grans com els que han passat.”

Per a la seva funció al festival de Calella de Palafrugell, el mag té pensat aportar novetats per aprofitar l’espai. “Com que és un escenari molt gran, a Cap Roig intentarem afegir algun número de màgia cridaner, que doni vistositat”, avança l’il·lusionista.

El Mag Lari també lamenta no poder portar ‘25 il·lusions’ 25 il·lusions’al Festival Cap Roig, l’espectacle que repassa la seva carrera en el Teatre Condal de Barcelona, “per qüestions tècniques”.

“L’escenari és a l’aire lliure i llavors no podem fer alguns dels números –explica–. M’hauria agradat portar-lo, ja que a més l’escenari és prou gran per poder fer-lo, però el vent és un dels enemics més grans dels mags, i si hagués bufat, l’hauríem hagut de suspendre”, explica l’artista.

La fórmula màgica de Lari

Notícies relacionades

“La meva relació amb el públic és una combinació d’aigua freda i aigua calenta", explica l’artista de Barcelona. “Soc divertit i la gent s’ho passa bé, però a la que poso un peu en platea per demanar voluntaris, la gent es congela perquè em té por”, afirma. Però tot i aquesta por, el ‘showman’ aconsegueix omplir tots els espais on actua.

I és que, el Mag Lari té la fórmula màgica per crear espectacles: “Consisteix a unir un percentatge important en la màgia, i d’humor; després està el disseny de llums, música que tothom conegui, el vestuari i, sobretot, la relació que tinc amb el públic. Jo combino tot això i dona un espectacle de Mag Lari”, finalitza. Una fórmula que el manté com un referent al món de la màgia després de 25 anys actuant.