ESTRELLA EN PLENA FORMA

Clooney es recupera miraculosament de l'accident de moto

L'actor mostra un aspecte formidable, sense rastre de rascades ni seqüeles de l'incident

zentauroepp44492507 george and amal together with lysa and grant heslov  stella 180730130209

zentauroepp44492507 george and amal together with lysa and grant heslov stella 180730130209 / MEGA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 10 de juliol passat, George Clooney, va tenir un aparatós accident amb moto a la costa Corallina, a prop de la localitat d’Olbia, Sardenya. L’intèrpret va haver de ser ingressat d’urgència a l’hospital amb un traumatisme a la pelvis i una contusió als genolls, malgrat que el mateix dia abandonava el centre hospitalari acompanyat de la seva dona, Amal Clooney.

No obstant, en menys de dues setmanes, l’actor, de 57 anys, va reprendre la seva agenda professional i es va incorporar al rodatge de la seva pròxima sèrie televisiva, Trampa-22. Una adaptació de la novel·la antibel·licista escrita per Joseph Heller, que recrea  les aventures d’un soldat nord-americà, Yossarian, que intenta evitar les missions que l’exèrcit els imposa durant la Segona Guerra Mundial.

Notícies relacionades

Ara unes imatges que han sortit a la llum aquest dilluns, en les quals Clooney fa broma juntament amb la seva dona, Amal, i el marit de Stella McCartney, el creatiu Alasdhair Willis, confirmen que el protagonista d’El pacificador  està en plena forma. El seu aspecte és formidable, sense rastre de rascades ni seqüeles de l’incident. Salta a la vista que l’artista s’ha recuperat miraculosament de les contusions que va patir fa unes setmanes.

Aquesta no és la primera vegada que l’estrella nord-americana té un accident. El 2007, quan anava en una moto amb la seva exparella Sarah Larson, van patir lesions després d’una col·lisió. Ell es va fracturar una costella i es va fer diverses rascades, mentre que ella es va torçar un turmell. "És el meu mitjà de transport. Porto muntant en moto des de fa 30 anys i he tingut tres accidents, la qual cosa no  està gens malament. Seguiré muntant en moto," va declarar dies després a People.