MUNDIAL DE RÚSSIA 2018

La presidenta de Croàcia, una seguidora més que paga els seus viatges

Kolinda Grabar-Kitarovic ha pagat els bitllets en classe turista dels vols per veure els partits de la selecció croata de la seva pròpia butxaca i s'ha descomptat els dies no treballats del sou com a presidenta del Govern

kolinda-editado

kolinda-editado

1
Es llegeix en minuts
Álex Sotillos

Després de l’àrdua pugna en la tanda de penals contra RússiaCroàcia es va classificar per a la semifinal d’un Mundial per segona vegada en la seva història aquest dissabte 7 de juliol. Kolinda Grabar-Kitarovic, actual presidenta croata i seguidora apassionada de la seva selecció, no es va perdre el partit històric.

La primera presidenta de Croàcia, que parla set idiomes, com l’espanyol, ha disfrutat de tots els partits que ha disputat la seva selecció en el Mundial de Rússia 2018. Va disfrutar de la fase de grups a les grades, com una seguidora més, vestida amb la samarreta blanc-i-vermella de Croàcia. Va animar l’equip a tota hora i va celebrar els gols dels jugadors amb eufòria.

Notícies relacionades

L’únic partit que Grabar-Kitarovic, de 50 anys, ha vist des de la llotja d’autoritats va ser el de quarts de final, contra Rússia, en què es va asseure al costat del president de la FIFAGianni Infantino, engalanada altre cop amb la samarreta de la selecció croata, i va festejar amb ímpetu la transcendental classificació. Quan va acabar el partit, la presidenta de Croàcia va deixar de banda el protocol i va baixar al vestidor per felicitar els jugadors i celebrar el triomf amb ells, saltant i cridant amb alegria.

La presidenta croata ha pagat els bitllets en classe turista dels vols per veure els partits de la selecció croata de la seva pròpia butxaca i s’ha descomptat els dies no treballats del sou com a presidenta del Govern.