REVENJA ESCATOLÒGICA

Ron Perlman: "Em vaig orinar a les mans abans d'estrènyer la de Weinstein"

El veterà actor ha confessat a Twitter que pensa en això cada vegada que Trump obre un cub de KFC

zentauroepp21112999 sons of anarchy  202  ron perlman on sons of anarchy airing 180627112136

zentauroepp21112999 sons of anarchy 202 ron perlman on sons of anarchy airing 180627112136

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

L’actor Ron Perlman (‘El nom de rosa’, ‘Hellboyha confessat per Twitter que, durant un acte benèfic multitudinari, es va orinar a les mans abans d’estrènyer les de Harvey Weinstein,  després que el productor –i reconegut i confés depredador sexual– l’obligués a saludar-lo.

"¿Us he explicat alguna vegada què va passar quan Harvey Weinstein em va dir que m’assegurés d’estrènyer-li la mà en un acte benèfic? Primer vaig anar al lavabo d’homes i em vaig orinar a tota la mà, i llavors vaig anar a fer cua per saludar-lo", ha explicat l’actor en el seu perfil de Twitter. "Hi penso cada vegada que el petit Donnie (referint-se a Donald Trump) obre un cub de KFC [Kentucky Fried Chicken]", ha afegit el popular actor.

Resposta de Donald Trump Jr.

El tuit ha obtingut nombroses respostes, des d’uns quants que l’anomenen heroi fins a d’altres que li retreuen que tot el que va fer contra un depredador sexual va ser orinar-se a les mans. Entre els retrets, no ha pogut faltar el del fill de Donald Trump, Donald Trump Jr.

Notícies relacionades

"¿Així que sabies que era un violador i, en lloc de fer-hi alguna cosa o de dir alguna cosa, et vas orinar a la mà? Imagina tots els atacs a dones innocents que podries haver evitat si no fossis un covard", ha dit el fill de Trump a l’actor per Twitter.

Perlman no ha tardat a respondre-li i ha aclarit que ell no tenia coneixement que fos un violador. "Ei, jove Do. Encantat de conèixer-te i gràcies per seguir-me. No he dit mai que sabés que Harvey era un violador. No he treballat mai per a ell, però sí que sabia que era un idiota i un esbirro", ha dit l’actor en la seva defensa.