AMENAÇA DEL JUTGE

Angelina Jolie podria perdre les custòdia dels seus fills

Un jutge adverteix l'actriu que ha de facilitar l'accés de l'actor als seus sis nens

lmmarco40959375 unhcr special envoy angelina jolie stands to leave after giv180613134057

lmmarco40959375 unhcr special envoy angelina jolie stands to leave after giv180613134057 / DARRYL DYCK

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La batalla per la custòdia dels fills entre Brad Pitt i Angelina Jolie continua i ara Jolie ha sigut advertida que podria perdre la custòdia per la seva excessiva gelosia. Un jutge ha ordenat noves restriccions a l’actriu sobre com exerceix la custòdia dels seus sis fills, ja que intenta controlar la relació que mantenen amb l’actor. L’exparella té sis fills: Maddox, de 16 anys; Pax, de 14; Zahara, de 13; Shiloh, de 12, i Vivienne i Knox, de 9.

Segons uns documents judicials a què ha tingut accés la revista 'People', el jutge que porta el divorci, que es va iniciar el 19 de setembre del 2016 a sol·licitud de Jolie, adverteix que "és important que cada un [dels sis] nens tingui una relació sana i forta amb el seu pare i la seva mare", i que Jolie ha de permetre que Pitt cuidi aquesta relació.

El jutge també va descriure els passos específics que ha de fer Jolie per ajudar Pitt a tenir accés a la seva relació amb els nens, inclòs un horari de visites i un accés telefònic fàcil entre Pitt i cadascun dels seus fills, sense supervisió ni interferència de la mare. 

El règim de visites dels nens continua sent temporal. Així, l’actriu té la custòdia completa dels seus fills, que Brad Pitt pot veure una vegada a la setmana. L’actor continua lluitant per la custòdia compartida, que és la seva principal prioritat, però els termes d’aquesta negociació s’estan portant en secret i ni tan sols se sap si s’està a prop de segellar un acord final i oficial.

Notícies relacionades

En l’únic comunicat conjunt que han emès fins ara, l’exparella afirmava: “Hem firmat un acord per preservar els drets de privacitat dels nostres fills i la nostra família, mantenint tots els documents legals confidencials i contractant un jutge privat perquè prengui les decisions legals necessàries i per facilitar la resolució d’allò que queda pendent”.

En qualsevol cas, sembla que els fills de l’exparella s’han posicionat amb l’actriu. En plena gira de promoció de la seva nova pel·lícula com a directora, Angelina Jolie s’ha emportat tots els seus fills i ha posat amb ells als photocalls de Cambodja, Nova York i Toronto.