CASAMENT D'ALT NIVELL

Sofía Palazuelo, nova duquessa d'Alba

La jove contraurà matrimoni el 6 d'octubre amb el duc de Huéscar, Fernando Fitz-James Stuart, primogènit de l'actual duc d'Alba i Matilde Solís

zentauroepp43233300 gente sofia palazuelo instagram180509175119

zentauroepp43233300 gente sofia palazuelo instagram180509175119

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Sofía Palazuelo contraurà matrimoni el 6 d’octubre que ve amb el duc de Huéscar, Fernando Fitz-James Stuart, primogènit de l’actual duc d’Alba i Matilde Solís. El casament se celebrarà alpalau de Liria, on resideix el duc d’Alba amb els seus dos fills, Fernando i Carlos. 

Fernando Fitz-James Stuart, de 27 anys, va oficialitzar la relació a la Feria de Abril del 2016, quan ja feia dos anys que estaven junts. Es van conèixer estudiant màrqueting i comunicació al College for International Studies de Madrid, tot i que ella va passar gran part de la carrera als EUA. Segons Hola!, la parella té el beneplàcit del duc, que va descriure a la nòvia del seu fill com "una noia formidable i encantadora" que està plenament integrada a la família. Les seves persones més properes diuen, a més, que, per la seva bellesa i discreció natural, la jove, de 26 anys, serà una digníssima duquessa d’Alba en el futur.

La successora de Cayetana, que és la petita de tres germans, és filla de l’empresari i arquitecte Fernando Palazuelo i de la galerista d’art Sofía Barroso. Es va criar a Palma i va marxar fora per cursar la carrera. Va estudiar màrqueting entre Londres i els EUA, i va començar a treballar a l’oficina de Llorente & Cuenca a Lima (el seu pare ha residit al Perú). També va fer pràctiques aOscar de la Renta i Carolina Herrera, a Nova York. Avui treballa amb la seva mare en l’empresa Around Art, que es dedica a organitzar viatges culturals per a rics, als quals guia per les col·leccions d’art més importants d’Europa. 

El vestit de núvia

Durant un temps, els Palazuelo van ser una de les famílies més conegudes dels cercles elitistes de Palma. El pare de Sofia és nebot del pintor i escultor Pablo Palazuelo, i llavors es deia que era el col·leccionista d’art més importnat de l’illa. Però la parella es va divorciar el 2009 i mentre la mare es va instal·lar amb els seus fills a Madrid, el seu exmarit va decidir anar-se’n a viure al Perú, on va seguir amb la seva activitat immobiliària. Fa diversos anys es va mudar a Detroit.

Notícies relacionades

Sis mesos abans del seu enllaç, hi ha molts detalls que encara es desconeixen, però d’altres ja han transcendit. Per exemple, qui confeccionarà el vestit de la núvia: la futura duquessa d’Alba encarregarà el disseny a la seva tieta, la dissenyadora Teresa Palazuelo. També es preveu que a la cerimònia assisteixi el bo i millor de l’alta societat espanyola.

La incògnita és si el duc d’Alba portarà acompanyant, però de boca de la núvia no sortirà aquesta informació. Els qui la coneixen diuen de Sofia que és una noia preocupada per la seva privacitat, que defuig la fama i la premsa rosa, i que vol que la coneguin per la seva feina. "És una noia simpàtica, natural i amb sentit de l’humor", assegura una bona amiga.