L'ESCÀNDOL DELS ABUSOS

Cate Blanchett també va ser víctima de Weinstein

"Va atacar principalment, com la majoria dels depredadors, els vulnerables", diu

zentauroepp41472089 file photo  cast member cate blanchett poses during a photoc180104123842

zentauroepp41472089 file photo cast member cate blanchett poses during a photoc180104123842 / Eric Gaillard

1
Es llegeix en minuts

Seguint la línia de moltes de les seves companyesCate Blanchett ha compartit la seva opinió sobre Harvey Weinstein, i ha revelat que ella també va ser víctima d'assetjament sexual del productor.

"Crec que va atacar, principalment, com la majoria dels depredadors, els vulnerables," va assenyalar l'actriu en una entrevista per a ‘Variety'. "Tenia un mal pressentiment sobre ell", va confessar l'actriu, que va respondre amb un breu "sí" quan se li va preguntar si ella també va ser víctima del comportament inapropiat del productor.

La guanyadora d'un Oscar va assegurar que Weinstein solia dir-li que "no eren amics", ja que "no feia el que ell demanava". Tanmateix, Blanchett no va voler donar detalls sobre les peticions del productor.

"[Harvey Weinstein] s'ha posat com a exemple perquè desafortunadament això és típic de certs homes. Vull que aquestes persones siguin processades. Hem d'establir un precedent legal", va afirmar la protagonista de ‘Carol', que va ser contundent i va dir que esperava que el magnat anés a la presó.

Woody Allen

Cate Blanchett s'uneix així a actrius com Lupita Nyong'o, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Ashley Judd o Rose McGowan entre d'altres, que han acusat Weinstein per assetjament sexual i comportaments inapropiats.

Notícies relacionades

Blanchett també va parlar de Woody Allen, amb qui va treballar el 2013 a ‘Blue Jasmine'. La protagonista del film va insistir que no coneixia les acusacions de Dylan Farrow en el moment en què van rodar junts.

L'actriu ja va declarar en el passat "creure en el sistema judicial", i va instar que un tribunal reexaminés el cas, afegint que les xarxes socials no poden ser "el jutge i el jurat". "Estic absolutament a favor que torni als tribunals, perquè allà és on hi ha la solució", va concloure.