DE QUATRE MESOS

Carlota Casiraghi espera el seu segon fill

La filla de Carolina es casarà aquest estiu embarassada de Domitri Rassam

lmmarco42368694 caf001  par s  francia   03 02 2018   carlota casiraghi de m180412164755

lmmarco42368694 caf001 par s francia 03 02 2018 carlota casiraghi de m180412164755 / ETIENNE LAURENT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 25 de març, Carlota Casiraghi, la filla de Carolina de Mònaco, va fer la seva entrada en el tradicional Ball de la Rosa de Montecarlo acompanyada pel seu promès, Dimitri Rassam, el fill cineasta de Carole Buquet, amb qui es casarà aquest estiu. Va ser el primer acte en què Rassam es va unir a la família Grimaldi. En aquella ocasió, Casiraghi lluïa un vestit negre d'Yves Saint Laurent que va combinar amb una àmplia estola de plomes que ocultava de forma estratègica la panxa.

I és que s'ha confirmat, a penes un mes després, que la filla petita de Carolina de Mònaco i de Stefano Casiraghi, de 31 anys, es convertirà en mare per segona vegada amb Rassam, amb qui manté una relació sentimental des de fa poc més d'un any.

Les revistes italianes Gent i Oggi han publicat aquesta setmana unes imatges en què Carlota apareix amb una panxa que podria correspondre al quart mes d'embaràs, així que el naixement seria a l'agost o setembre.

El nadó serà el segon fill de Carlota, que també va tenir un fill anomenat Raphael, que té 4 anys, amb la seva exparella, l'actor i humorista Gad Elmaleh. També serà el segon fill per part de productor, que té una filla de 7 anys, Daria, fruit de la seva relació amb la model russa Masha Novoselova, con qui va contraure matrimoni el 2010.

Casament a Montecarlo i a Sicília

Notícies relacionades

El setmanal Oggi apunta que "amb moltes probabilitats", la parella es donarà el sí vull per duplicat, com ja va fer el germà de la núvia, Pierre Casiraghi amb Beatrice Borromeo, amb una primera cerimònia civil a Montecarlo i una segona religiosa a Itàlia. En aquest cas la cerimònia per l'església se celebraria a Sicília, on la mare d'ell, l'actriu Carole Bouquet, té una finca de 12 hectàrees amb vinyes i una vil·la a l'illa de Pantelleria. 

La parella té moltes coses en comú. Tots dos van estudiar a la universitat parisenca de la Sorbona. Tots dos són grans aficionats a la literatura i la filosofia. Les mares, Carole Bouquet i Carolina de Mònaco, són amigues des de fa anys. Tant Dimitri com Carolina són pares solters. I tots dos van perdre els seus pares de petits. Dimitri tenia 3 anys quan el seu pare, Jean-Pierre Rassam, es va suïcidar, mentre que Carolina en tenia 4 quan el seu, Stefano Casiraghi, va morir en un accident en una llanxa motora el 1990.