16 jul 2020

Anar al contingut

FAMOSES POSADES DE LLARG

Yvonne Reyes i Telelu Campos presenten els seus fills majors d'edat

Yvonne Reyes i Telelu Campos presenten els seus fills majors d'edat

MIREYA ROCA

Yvonne Reyes i Telelu Campos presenten els seus fills majors d'edat
Yvonne Reyes i Telelu Campos presenten els seus fills majors d'edat

/

En els últims mesos s'ha posat de moda que els fills de diverses famoses s'estrenin als seus 18 anys acabats de fer al club dels despixelats. És el cas de Cayetana Rivera, Andreíta, Alba Díaz Berrocal Terelu Campos, entre altres. 

Aquesta setmana, Alejandro Reyes Torres, el fill d'Yvonne Reyes, ha entrat per la porta gran del club dels despixelats. La presentadora ha celebrat sense estar-se de res la majoria d'edat del seu fill, que aquest dimarts va complir 18 anys.

La veneçolana, de 50 anys, ha posat feliç i tremendament retocada amb el seu fill per a Semana. I és que, tal com ha confessat a la publicació, és l'home més important de la seva vida. "El gran amor de la meva vida", assegura Yvonne Reyes, que l'ha volgut felicitar demostrant-li el seu amor i dedicant-li una carta al seu blog personal en què reflexiona sobre la maternitat i tots aquests anys al seu costat.

Acaba l'escrit dedicat al seu fill donant-li les gràcies. "Gràcies, fill, per permetre'm transitar aquesta experiència com a dona i com a persona", ha apuntat l'exconcursant de GH Vip.

"Des que vas arribar a la meva vida, no he deixat de créixer amb tu, com a mare, com a persona, com a ésser humà... Ets un noi noble, bell, i sens dubte en el futur seràs un gran home. El meu petit 'Gran Cavaller'... t'estimo i t'admiro. Déu et beneeixi per sempre. My sweet son... happy birthday�� ���� 18 anys", ha escrit l'artista al seu compte d'Instagram.  

Orgull de mare

A les diferents imatges que ofereix el setmanari, s'observa com el jove s'assembla molt a la seva mare. "Soc feliç. Giro la mirada enrere i m'adono que el meu petit ja és tot un home. Estic molt orgullosa de la feina que he fet com a mare i pare. Sobretot, la felicitat de saber que li he inculcat les armes perquè el dia de demà sigui un home de bé i, sobretot, una bona persona", ha dit l'actriu a la citada publicació.  


Yvonne Reyes ha defensat sempre que Alejandro és fill de Pepe Navarro, a qui un jutge li va atorgar la paternitat després de la negativa del presentador a fer-se les proves d'ADN. Ara que el noi és major d'edat, la llei del menor deixa d'emparar-lo per protegir la seva privacitat.

I és que des que va néixer Alejandro ha estat envoltat de la polèmica sobre si és fill o no del periodista. La justícia va dictaminar que sí, però la filla d'aquest, Andrea, va presentar un recurs amb una prova d'ADN que va ser denegat. Això va fer que el debat sobre la paternitat d'Alejandro tornés a sortir a la llum. L'artista té clar que el seu fill no s'ha de sotmetre a cap prova més, però ara que el noi ha complert els 18 anys serà decisió seva. 

Terelu i la nineta dels seus ulls 

Sens dubte, la posada de llarg que ha fet parlar més és la d'Alejandra Rubio Borrego. Terelu Campos posa somrient a casa seva amb la seva filla a la portada d'¡Hola!.

En la seva primera entrevista, la neta de María Teresa Campos parla obertament sobre la relació amb els seus pares, els seus plans de futur, les seves inquietuds i pors. "He tingut la sort que la meva mare ha confiat sempre molt en mi, i els meus pares, encara que estiguin separats, sempre s'han portat molt bé, i això m'ha facilitat molt les coses", afirma.