NOU REVÉS PER A LA COMPANYIA

Rihanna enfonsa Snapchat per riure's de la pallissa que li va donar el seu exnòvio Chris Brown

L'aplicació presentava una foto de Rihanna i una altra de Chris Brown i preguntava als usuaris què preferia: donar una bufetada a la cantant o un cop de puny al raper

lmmarco42524389 files  in this file photo taken on february 2  2018 barbadia180316233852

lmmarco42524389 files in this file photo taken on february 2 2018 barbadia180316233852 / LUDOVIC MARIN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nou revés per a Snapchat. La cantant Rihanna ha aconseguit que l'aplicació caigués un 4,7 % en les operacions borsàries aquest dijous després que la xarxa social publiqués un anunci sobre els maltractaments que va patir la cantant de Barbados per part de la seva exparella, el cantant Chris Brown.

L'aplicació per a dispositius mòbils presentava una foto de Rihanna i una altra de Chris Brown, i preguntava als usuaris què preferien: donar una bufetada a la cantant o un cop de puny al raper. El 2009, Brown va ser arrestat i sentenciat a servei comunitari després que l'artista rebés una brutal pallissa de qui erael seu nòvio en aquell moment. Les fotos de la cara de Rihanna van donar la volta al món.

Després de l'allau de crítiques, una d'elles de Chelsea Clinton, Snapchat va emetre una disculpa indicant que l'anunci violavales seves "directrius" i va ser ràpidament retirat. Però el mal ja estava fet.

Rihanna va respondre en un comunicat a través d'Instagran: "M'encantaria dir-ne ignorància, però sé que no ets tan tonto! ¡Estàs fent diners per animar a una que intencionalment avergonyiria les víctimes de violència domèstica i pretens que sigui una broma! No es tracta dels meus sentiments personals (...) Però a totes les dones, nens i homes que han sigut víctimes de violència domèstica en el passat, i especialment els que encara no han pogut superar-ho, ens has decebut".

Notícies relacionades

"Estem investigant com va passar perquè puguem assegurar-nos que no torni a passar", va afegir un representant de la companyia. 

Fa només unes setmanes, un simple tuit de Kylie Jenner, la menor de les Kardaschian, va fer que Snapchat perdés uns 1.300 milions de dòlars del valor de mercat de la companyia. "Llavors, ¿algú més obre Snapchat encara? ¿O només soc jo? ... això és molt trist", va ser l'incendiari missatge.