actriu hipocondríaca

Jennifer Lawrence: "No acostumo a tenir relacions sexuals per por dels gèrmens"

La protagonista de 'Gorrión rojo' confessa que només ha intimat "amb nòvios seriosos, i sempre després que es facin un examen mèdic, per demostrar-me que no són portadors de cap malaltia"

undefined42405640 actress jennifer lawrence arrives for the 90th annual academ180309111103

undefined42405640 actress jennifer lawrence arrives for the 90th annual academ180309111103 / KYLE GRILLOT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les excentricitats de les estrelles del cine, sobretot les de Hollywood, estan a l'ordre del dia. L'actriu Julia Roberts només es banya en aigua mineral i, fins i tot, ha amenaçat de deixar alguna pel·lícula si no s'adapten les canonades del seu bany per a això, i l'actriu i cantant Jennifer Lopez, per exemple, no es pot quedar sola en un ascensor i quan surt d'un hotel demana estar envoltada de guardaespatlles.

Però és l'actriu més ben pagada de Hollywood, Jennifer LawrenceJennifer Lawrence, la que ha sorprès ara amb els seus requisits a l'hora de practicar sexe. L'actriu, de 27 anys, ha confessat al diari The SunThe Sun que no acostuma a tenir "relacions sexuals" perquè té por dels gèrmens. "Soc gairebé misofòbica [que té fòbia als gèrmens]". La guanyadora de l'Oscar assenyala que té fins i tot problemes per donar la mà a la gent per aquest motiu.

Escassa vida sexual

La intèrpret de Gorrión rojo ha revelat al tabloide britànic que la seva vida privada és totalment oposada al que sembla a la gran pantalla. I confessa que als seus 27 anys molt poques vegades té relacions sexuals.

Segons ha explicat a The SunJennifer Lawrence obliga les seves parelles a sotmetre's a proves mèdiques per verificar que no tinguin cap malaltia de transmissió sexual abans de mantenir relacions. "Si repasso el meu passat sexual, només he intimat amb nòvios seriosos. I sempre després que es facin un examen [mèdic] per demostrar-me que no són portadors de cap malaltia. És molt perillós", ha precisat.

Sortides de to per l'alcohol

Notícies relacionades

L'actriu té fama d'extravagant en el món hollywoodià. Els seus episodis amb l'alcohol han fet la volta al món. A finals de febrer, abans d'assistir al cine a l'estrena de la pel·lícula Gorrión rojo als Estats Units, Lawrence va gravar un programa de Watch what happens live! en què no es va tallar a l'hora de beure, segons ha admès en una entrevista posterior amb Andy Cohen, presentador d'aquell programa: "Em vaig emborratxar al teu programa. ¿Podem veure les fotos de la première, per favor? [...]. Els meus ulls són com ¡No estic borratxa!".

Però no és la primera topada que té amb l'alcohol. El maig de l'any passat, durant el rodatge a Viena d'unes seqüències de la pel·lícula estrenada recentment, l'actriu va protagonitzar un incident similar quan va pujar a ballar a la barra de striptease d'un club de la capital austríacastriptease .