Jennifer Lawrence qualifica de "sexista i ridícula" la polèmica amb el seu vestit

L'actriu es mostra "extremadament ofesa" per les crítiques al seu posat amb un escotat Versace mentre que els seus companys vesteixen abrigats

lmmarco42217720 actors jeremy irons  from right  joel edgerton  jennifer law180221173044

lmmarco42217720 actors jeremy irons from right joel edgerton jennifer law180221173044 / Joel C Ryan

1
Es llegeix en minuts
Reuters

Jennifer Lawrence ha sortit al pas de la polèmica suscitada per posar amb un escotat vestit en un dia gèlid a Londres. L'estrella guanyadora d'un Oscar ha afirmat que la polèmica li sembla "sexista i ridícula". Afegeix que "això no és feminisme. Està creant distraccions tontes de problemes reals".  

L'actriu de 27 anys ha publicat a Facebook un post en què afirma que està "extremadament ofesa" i ha qualificat la reacció al seu vestit de "totalment ridícula".

La imatge, feta a principis de setmana, mostra Lawrence amb les espatlles despullades amb un vestit negre, mentre que el director Francis Lawrence i els actors Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton i Jeremy Irons anaven protegits amb gruixuts abrics de llana.

"Un fabulós Versace"

Lawrence, una de les actrius més buscades a Hollywood, no va percebre així el seu posat. "Aquest vestit de Versace és fabulós, ¿creus que volia cobrir aquest bonic vestit amb un abric i un mocador? Vaig estar fora cinc minuts. Hauria trepitjat neu per aquest vestit perquè estimo la moda i això va ser la meva elecció", ha escrit a Facebook.

Moltes persones han vist en la foto el reflex de la pressió sobre les dones a Hollywood per veure's bé, particularment tenint en compte la crítica oberta i sincera de Lawrence sobre la bretxa salarial de gènere en la indústria del cine.

"La verdadera igualtat significa que Jennifer Lawrence es posa un abric, o Jeremy Irons ha de posar per a una sessió fotogràfica amb un grup de noies sense roba", va tuitejar la periodista londinenca Helen Lewis.

Notícies relacionades

La periodista australiana Stephanie Peatling va comentar a Twitter que feia "prou fred perquè els actors haguessin de posar-se abrics i bufandes i, no obstant, la pobra Jennifer Lawrence es va posar una petita quantitat de tela que alguns anomenarien un vestit".