Carlos Herrera i Mariló Montero es converteixen en accionistes del Betis

Els periodistes divorciats desemborsen gairebé un milió d'euros per adjudicar-se un paquet de 2.000 accions

ecarrasco15911321 los periodistas  carlos herrera y  marilo montero durante lo180219191115

ecarrasco15911321 los periodistas carlos herrera y marilo montero durante lo180219191115 / U098145

2
Es llegeix en minuts
Julia Camacho

La passió d'alguns famosos espanyols pel futbol no és nova. Sí que ho és que, en ocasions, alguns fan un pas més i entren en l'accionariat del club dels seus amors. És el cas de Carlos Herrera, el periodista de la COPE, que fins i tot hi ha arrossegat qui va ser la seva dona durant dues dècades, la també periodista Mariló Montero. Tots dos s'han convertit en accionistes del Reial Betis adquirint dos lots de l'últim paquet d'accions que ha sortit a la venda.

Els bètics de cor van seguir amb tristesa els últims anys d'un club que ocupava més pàgines de tribunals que d'esports. Per aquest motiu, després de la marxa de qui en va ser màxim accionista, Manuel Ruiz de Lopera -la gestió del qual va acabar als jutjats-, molts sevillans es van animar a adquirir part de les accions de l'entitat verd-i-blanca. Només quedava per adjudicar el 5,2% de més valor: 6.004 accions a 476 euros per participació. I aquí és on ha aparegut Herrera, que no ha dubtat a obrir en moltes ocasions el seu programa radiofònic amb informació del seu equip. A ell s'hi ha sumat Montero, navarresa d'origen però enamorada de Sevilla i les seves tradicions, i tots dos han adquirit lots de 1.000 accions, gairebé un milió d'euros en total, segons confirma el club a la seva web. I això tot i que, com la mateixa periodista ha confessat, els anys d'infància fent de porter per als seus tres germans van acabar provocant que el futbol no figuri precisament entre les seves passions.

Empresa en comú

Tot i la seva separació el 2011, després de més de dues dècades junts, Carlos Herrera, de 60 anys, i Mariló Montero, de 52, han mantingut una excel·lent relació. En el terreny personal, el periodista no ha dubtat a defensar-la quan les xarxes socials o alguns polítics han carregat contra ella pels seus comentaris. I ella ha concedit en diverses entrevistes que Herrera va ser l'amor de la seva vida. La bona relació provoca que tots dos mantinguin una empresa en comú, La Rehos SL, l'empresa matriu dels negocis d'Herrera, segons va revelar fa uns mesos el portal web Jaleos.

Notícies relacionades

L'expresentadora, de retorn a Espanya després d'un període sabàtic a Nova York, és apoderada de l'empresa, en què Herrera apareix com a administrador únic. Una de les quatre sucursals d'aquesta societat està radicada a la casa d'Estella (Navarra) que ella va heretar de la seva família, mentre que una altra ofereix com a adreça justament el seu àtic al barri de Salamanca de Madrid. La tercera sucursal apareix curiosament a la casa que tots dos alternen a Sanlúcar de Barrameda a la desembocadura del Guadalquivir. Els comptes de la societat estan bastant sanejats, amb uns beneficis de prop de 900.000 euros. Gens estrany si tenim en compte que el director dels matins de la cadena Cope cobra entre 6 i 7 milions d'euros per temporada.

Però les accions del Betis no són l'única vinculació empresarial que Herrera té amb Sevilla. El periodista també ha invertit en hostaleria, i forma part amb Fran Rivera de l'equip que va llançar el primer mercat gurmet de la ciutat Fran Riveramercat gurmet. Participa a més en diversos restaurants i un hotel boutique just al centre de la capital sevillana.