EL PRÍNCEP ARTISTA

Un nebot de la reina Sofia debuta com a actor

Aquiles, fill petit de Pablo i Marie-Chantal de Grècia, participa en una popular telesèrie nord-americana

zentauroepp41380955 gente aquiles de grecia achileas of greece171221202313

zentauroepp41380955 gente aquiles de grecia achileas of greece171221202313

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca

La família reial de Grècia presumeix de comptar amb un nou artista. Aquiles de Grècia, el petit dels prínceps hereus Pablo i Marie-Chantal Claire Miller va debutar fa pocs dies a The Bold and The Beautiful (Bellesa i Poder), una de les telenovel·les més populars de la televisió nord-americana, que actualment emet la cadena CBS.

El nebot de la reina Sofia va interpretar un paper en la coneguda i longeva telesèrie d’amor i suspens, que des de l’any 1987 narra les aventures i desventures de dues grans  famílies potentades: els Forrester i els Logan. 

Des que Aquiles va fer 10 anys sempre ha somiat triomfar com a actor. De fet, no és el primer membre de la família reial que s’inclina per la interpretació. La seva tia, Teodora de Grècia, cinquena filla dels reis Constantí i Anna Maria, neboda de la reina Sofia i cosina del rei Felip, fa anys que treballa com a actriu a Hollywood i des de fa temps té un paper fix en la mateixa sèrie en què ha debutat professionalment el seu nebot. Segons confirmen alguns mitjans grecs, Teodora, de 34 anys, va ser qui més va animar el seu nebot perquè intentés iniciar la seva carrera artística. Encara no se sap si el noi, a qui la família diu Archi, tornarà a aparèixer en la popular ficció, però tot indica que la seva aparició va complaure els fidels seguidors de la telesèrie, ja que molts cibernautes van qualificar el jove Aquiles de «tendre» i «molt ben plantat».

Notícies relacionades

Per la seva banda, els seus pares, Pablo i Marie-Chantal, també es van mostrar feliços amb la seva estrena televisiva i fins i tot van compartir algunes fotografies a les seves xarxes socials. «Mama orgullosa», va escriure Marie-Chantal, que en la seva joventut també va coquetejar amb el món de l’art i va treballar com a becària per a Andy Warhol. 

Als 17 anys, el príncep actor  ja és tota una celebritat a les xarxes. El jove compta amb 27.000 seguidors a Instagram, on comparteix imatges del seu luxós tren de vida. Entre les fotografies que ha compartit destaquen especialment les sortides amb vaixell per  les illes gregues; les caceres al camp anglès; els tornejos de golf; festes elitistes i els continus sopars en restaurants de moda.