En una festa de pijames

La cantant Melanie Martinez, acusada de violar dues vegades la seva millor amiga

Timothy Heller denuncia que le va practicar sexe oral i la va penetrar amb una joguina sexual

Vídeo del tema ’Mad Hatter’, interpretat per Melanie Martínez. / CANAL OFICIAL DE MELANIE MARTINEZ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'onada d'acusacions per abusos sexuals que es va iniciar amb Harvey Weinstein a principis d'octubre, i que no ha deixat de créixer, ha crescut amb un nom nou: Melanie Martinez, una jove cantant de 22 anys que s'ha fet famosa pel seu pas pel programa The Voice (la versió nord-americana de La voz).

No obstant, Melanie Martinez no és la víctima, sinó la presumpta botxí, ja que ha sigut denunciada per la que va ser la seva millor amiga Timothy Heller d'haver abusat sexualment d'ella en dues ocasions.

En una "festa de pijames"

Heller explica a través de Twitter que els fets van passar dues nits seguides. La primera, en una "festa de pijames" i estant totes dues al llit, Martinez "es va interessar cada vegada més per les meves preferències sexuals". "Va començar a preguntar-me si em podia tocar els pits i a fer comentaris sobre ells", assegura. A més, "em va preguntar si tindria relacions íntimes amb ella".

Quan Heller li va recordar que ella tenia nòvio, la cantant novaiorquesa li va contestar, sempre segons la seva versió, que això no era cap problema. "Ell no té per què saber-ho", va afegir.

L'endemà, Heller se'n va anar a treballar i, al tornar, Martinez va tornar a insistir, no sense abans fumar amb ella marihuana. D'acord amb el tuit de Heller, la seva "millor amiga" va començar a acariciar-li el braç i després li va practicar sexe oral i, posteriorment, i sense preguntar-li, la va penetrar amb una joguina sexual. "Em vaig quedar quieta i no hi vaig participar... Mai vaig dir ; en repetides ocasions li vaig dir no", assegura.

Heller explica que Martinez exercia un "gran poder" sobre ella, perquè la seva era una "relació de dependència" en què es produïen "tocaments indeguts". Segons Heller, no ho va comptar abans perquè estava commocionada intentant assumir que la seva "millor amiga" l'havia violat.

Resposta de la presumpta violadora

Notícies relacionades

La concursant de la tercera temporada de The Voice ha sortit al pas de les acusacions. Al seu compte de Twitter, Melanie Martinez jura que la seva amiga mai li va dir "no".

Martinez assegura que està completament "horroritzada" per la"història que ha explicat Timothy Heller", i assegura que "mai va dir no al que totes dues vam decidir fer juntes". La cantautora novaiorquesa, que va iniciar una gira musical pels Estats Units després del seu pas pel concurs televisiu, acaba amb els seus millors desitjos per a Heller: "Encara que els nostres camins s'han separat, sempre li enviaré amor i llum".