POLÈMICA A AMAZON

L'actor Jeffrey Tambor, també acusat d'assetjament sexual

El protagonista de l'exitosa sèrie 'Transparent' nega de forma "rotunda i vehement" qualsevol tipus de comportament inadequat

undefined40866054 man02  hollywood  ee uu    08 11 2017   fotograf a de archiv171109104710

undefined40866054 man02 hollywood ee uu 08 11 2017 fotograf a de archiv171109104710 / MIKE NELSON

1
Es llegeix en minuts

La reguera de denúncies per assetjament sexual, escàndol que es va obrir amb les acusacions contra el totpoderós productor Harvey Weinstein, segueixen esquitxant grans estrelles de Hollywood en un 'in crescendo' que sembla no tenir fi. I l'últim, per ara, a ser acusat és l'actor Jeffrey Tambor, protagonista de l'exitosa sèrie d'Amazon 'Transparent'.'Transparent'.

Així, Amazon està investigant una acusació de presumpte assetjament sexual contra Tambor. Segons informa el mitjà especialitzat 'Deadline', la investigació va començar aquesta setmana arran de la denúncia que va fer Van Barnes, una exassistent de Tambor, en una publicació del seu perfil privat de Facebook, en què assenyalava un suposat comportament inapropiat per part del veterà actor. 

Tambor ha confessat estar al corrent de la situació: "Estic al corrent que una contrariada exassistent meva ha fet una publicació privada insinuant que jo havia actuat de manera inapropiat amb ella". 

Davant aquesta acusació, Tambor ha negat "haver mantingut alguna vegada algun tipus de comportament inapropiat amb aquesta persona o amb qualsevol altra amb qui hagi treballat". A més, ha confessat estar "consternat i angoixat per aquesta acusació infundada".   

La investigació sobre l'estrella de 'Transparent' arriba poques setmanes després que qui va ser president d'Amazon Studios, Roy Price,Roy Price renunciés al seu càrrec com a conseqüència que la filla de l'escriptor de ciència-ficció Philip K. Dick, la productora Isa Dick Hackett ('The man in the high castle'), l'acusés d'assetjament sexual.

Aassetjament sexuals a Hollywood 

Notícies relacionades

Després de l'escàndol al voltant del poderós productor Harvey Weinstein, acusat per desenes de dones en diferents casos d'agressió sexual, Hollywood viu immers en una enorme polèmica davant el degoteig constant de noves acusacions d'abús i assetjament sexual que esquitxen actors com Kevin Spacey o Dustin Hoffman i cineastes com Brett Ratner o James Toback

Segueix Extra a Facebook