LUPA SOBRE UNA DE LES PARELLES MÉS ENLLUERNADORES DEL'SHOW BUSINESS'

Xafarderies sobre Piqué i Shakira

Un instagram del futbolista del Barça allunya el rumor sobre la crisi de la parella

Shakira i Piqué, dia en família i res de crisi / EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre / Barcelona

Una foto compartida a Instagram per Gerard Piqué on surten, retratats d’esquena en un parc, la seva dona i els seus dos fills ha servit en les últimes 24 hores per tapar  els rumors que apuntaven a una crisi a casa d’una de les parelles més enlluernadores del show business. La imatge, a més, portava un telegrama amb tres conceptes. #Sunday, Family time! i @shakira.

    

Segons sembla, diversos mitjans llatinoamericans especulaven des de la setmana passada sobre l’incert futur de Shakira i Piqué. La cantant, molt enfeinada amb la promoció dels seus discos i l’inici de la gira internacional. El futbolista, embrancat en la temporada del Barça després d’un estiu agitadíssim per la fuga de Neymar a París i els seus diversos negocis i promocions per l’Àsia. 

    

En la recerca de pistes que aclarissin els interrogants, algun espavilat va advertir que el tàndem no havia tornat a compartir a les xarxes un retrat ¡des del casament de Messi i Antonella! ¡Des del 30 de juny fins al 19 de setembre ni una sola captura fotogràfica compartida! Situació insòlita tant en Piqué com en Shakira, sempre disposats a oferir un relat de la seva felicitat amb els fans des del Twitter i Instagram. 

    

Un altre aprenent de detectiu va llançar l’especulació sobre el llenguatge de signes de Piqué després de marcar un gol a l’Espanyol.  Amb la mà esquerra, el senyal de la victòria, i amb el dit cor de la dreta, la botifarra. Era presumptament diferent de la tradicional salutació de la victòria amb les dues mans, el que utilitza com a brindis a Shakira (tots dos van néixer un 2 de febrer). La de l’Espanyol semblava una dedicatòria i una resposta ferotge a l’afició rival que tant els insulta en cada derbi. Hi va haver qui va llegir en el gest com una pitonissa barata: Piqué s’oblidava de Shakira.  L’especulació va desencadenar rumors des de Barranquilla fins a Buenos Aires.  

El batec de la xerrameca es va suavitzar quan Piqué va publicar la foto de la seva família en el capvespre del diumenge barceloní, l’hora de dinar a l’altre costat de l’Atlàntic. Poc després, la cantant va llançar un missatge als seus més de 42,3 milions de seguidors: Després d’un any amb ‘Chantaje’ i 1,8 bilions de visites! Desitjant-li a @maluma bona sort aquesta nit al Palau! Shak. Piqué i els nens havien d’estar a casa. Dilluns toca col·le i entrenament. 

    

Ahir, els diaris digitals del continent americà van animar l’esmorzar europeu amb la conclusió que no hi ha ruptura perquè l’home de Shakira ho va tancar tot amb un instagram. 

Notícies relacionades

  

 ¿Segur? La composició fotogràfica resulta una mica estranya en dos famosos que sempre donen la cara. ¿Per què Shakira i els seus dos fills posen d’esquena? Sembla que se n’estiguin anant. Pura especulació. Continuarà.