en primer pla

Paula Echevarría dona un 'sí, vull' a Tele 5 que tanca els seus anys de polèmica

L'actriu que va triomfar amb 'Velvet' firma un contracte amb Mediaset i oblida les disputes amb 'Cazamariposas'

La festa pel seu 40 aniversari reuneix 300 convidats, però no el pare de la seva filla, David Bustamante

fcasals40118170 fiesta de cumplea os de paula echevarr a170915143821

fcasals40118170 fiesta de cumplea os de paula echevarr a170915143821

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Madrid

Després de diversos mesos recollint arguments per a la premsa cardíaca al voltant de la seva separació (o no) de David Bustamante, Paula Echevarría per fi té motius per estar doblement feliç: ha fet les paus amb Tele 5 i ha celebrat sense estar-se de res les seves 40 primaveres.

Dijous al matí, l’actriu asturiana compartia al seu compte d’Instagram Stories un ram de flors de part de Mediaset amb motiu del seu aniversari. Unes hores després, 'El Programa de Ana Rosa' confirmava que l’actriu s’incorporarà a l’equip dirigit per Paolo Vasile amb futurs projectes de ficció, encara que sense aportar més informació.

Ahir al matí, la cadena va fer públic un comunicat en què confirma la reconciliació. «Mediaset Espanya comptarà amb el talent i la versatilitat interpretativa de Paula Echevarría per protagonitzar diferents projectes de ficció a la televisió i el cine gràcies al contracte que ha fir-

mat amb la companyia», comunica la nota. 

FILM AMB GRACIA QUEREJETA

El primer treball que abordarà la intèrpret en el grup serà encarnar un dels papers protagonistes d’'Ola de crímenes', pel·lícula dirigida per Gracia Querejeta, que Telecinco Cinema començarà a rodar les pròximes setmanes.

A més a més, el seu pròxim projecte a la televisió serà en la segona entrega de la minisèrie 'Los Nuestros', en què donarà vida a un dels personatges principals.

D’aquesta manera, l’estrella de la sèrie 'Velvet' (Antena 3) enterra la destral de guerra amb Tele 5 després d’anys d’enfrontaments arran que el programa 'Cazamariposas' insinués que el seu blog de moda a la revista 'Elle' estava inspirat en els d’altres blogueres i llancés el 'hashtag' #CopyPaula.

De fet, Echevarría ha fet gala durant anys que no els agraden els productes de Mediaset i s’ha negat a anar als seus programes, l’últim, 'Mi casa es la tuya', i tampoc va cedir ni un sol pla al capítol de 'Planeta Calleja' (Cuatro), que va protagonitzar el seu marit, David Bustamante.

40 ANYS, 300 CONVIDATS

Paula Echevarría va complir 40 anys el dia 7 d’agost passat, però va ser dijous quan ho  va celebrar sense estar-se de res. Més d’un mes després, va reunir dijous al vespre més de 300 convidats, entre els quals hi havia Vicky Martín Berrocal, Elena Tablada, Juanjo Artero, Marta Hazas, Cecilia Freire, Aitana Sánchez Gijón Pelayo Díaz, al Chaparral, una reconeguda finca situada als afores de Madrid.

   

 L’amfitriona va ser una de les primeres a arribar amb un clàssic monyo i un vestit llarg de tall sirena, un disseny d’alta costura de Dolores Promesas. Així que va baixar del cotxe li van saltar les llàgrimes en una vetllada organitzada per la revista 'Elle' i en què el gran absent va ser David Bustamante. 

Notícies relacionades

A més a més de posar amb els seus centenars d’amics, Paula Echevarría també va compartir protagonisme amb els seus pares, el seu germà Luis, els seus nebots i la seva filla Daniella, que va lluir un vestit de color vermell i unes sandàlies platejades.

I per acabar la nit, l’actriu asturiana va canviar el seu vestit de princesa per lluir-ne un de molt més rocker i ballar a ritme de La Gozadera i d’ACDC. 'Ouyeah'.