SEGONS 'LECTURAS'

Susanna Griso adopta un nen a Costa d'Ivori

La periodista ha vist culminat un procés de vuit anys

lmmarco37859260 television  susanna griso fotos piso     albertoroldan com  170907172344

lmmarco37859260 television susanna griso fotos piso albertoroldan com 170907172344 / ALBERTOROLDAN COM

1
Es llegeix en minuts

Segons ha confirmat la revista 'Lecturas', la presentadora Susanna Griso, de 47 anys, no està embarassada tal com apuntaven diversos rumors. En realitat, la periodista fa vuit anys que està en un procés d'adopció d'un nen o nena a Costa d'Ivori. Un somni que per fi s'ha fet realitat. La presentadora d''Espejo público' a Antena 3 està casada amb Carles Torras des de 1997 i són pares de dos fills adolescents, Jan, de 14 anys, i Mireia, de 12.

Notícies relacionades

De moment es desconeix si el nou membre de la família de Susanna Griso serà nen o nena, però sí se sap que procedeix de Costa d'Ivori. "Mai he descartat tenir família nombrosa i no ho descarto. Jo sempre he volgut ampliar la família i segueixo decidida a ampliar-la", explicava entre rialles la presentadora aquesta setmana a 'Lecturas'. És més, posava punts suspensius a la pregunta sobre un tercer fill. "D'aquí uns mesos en parlarem", afegia.

La presentadora ha tingut unes vacances entretingudes. Va començar les vacances a mitjans del mes de juliol, cedint el seu lloc temporalment a la seva col·lega Sandra Golpe. En aquesta ocasió, la periodista va viatjar a les platges d'Indonèsia per celebrar amb el seu marit els seus 20 anys de casats. "Em va fer molta il·lusió. Va ser una sorpresa meravellosa". 

Temes:

Nens Adopció