Alba Carrillo, víctima d'un pirata informàtic

La mare de la model confirma que el compte d'Instagram de la seva filla ha sigut piratejat

lmmarco38104303 mas periodico alba carrillo y su madre170828194606

lmmarco38104303 mas periodico alba carrillo y su madre170828194606

1
Es llegeix en minuts

"Aquesta pàgina no està disponible", resa un missatge en el que fins fa unes hores era el compte d'Instagram de la televisiva Alba Carrillo. I és que segons ha explicat la mare de la model, Lucía Pariente, la seva desaparició es deu als pirates informàtics. "Em demana Alba que us comuniqui que el seu compte ha sigut piratejat. Està intentant activar-lo de nou. Us envia un petó enorme i fins aviat”, diu la imatge que ha compartit l'exconcursant de 'Supervivientes' al seu compte d'Instagram.

Notícies relacionades

Això passa just quan l'exdona de Feliciano Lopez declarava públicament el seu amor a la seu parella David Vallespín i una setmana després que sorprengués tots els seus seguidors posant despullada a al vora d'una piscina. La instantània va arribar ràpidament als 22.000 'likes’.

Però més enllà del pirateig del seu compte, el que realment preocupa a Carrillo és la custòdia del fill que té amb Fonsi Nieto, Lucas, ja que el pilot de motos exigeix quedar-se amb el petit. “Prendré mesures legals. Soc una mare estupenda i no deixaré que ningú em posi en dubte. No tinc por perquè confio en la llei i tot sortirà bé", va declarar al tornar de vacances.