MÉS 'LEMONADE'

L'àlbum íntim de Beyoncé

L'artista esprem 'Lemonade' i estrena casa a Bel Air

lmmarco39761469 gente  beyonce instagram170822164407

lmmarco39761469 gente beyonce instagram170822164407

3
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco / Barcelona

«Estic farta de ser una estrella del pop. No vull ser una hot girl, sinó una icona per a la humanitat. Soc una feminista moderna, sense etiquetes, lliure, que creu en la igualtat de gènere. A mi el poder no me l’han donat. L’he agafat jo». Són paraules d’una de les personalitats de la música més influents dels últims temps, Beyoncé.

 Ara, la cantant torna a fer girar la màquina per esprémer una mica més el seu disc i la seva gira 'Lemonade'. Aquest treball, que es pot entendre com una bandera social i política i també com la banda sonora del seu matrimoni, crisis incloses, amb el raper i productor Jay-Z, ara té una versió en forma de llibre de luxe. Ha hagut d’esperar un any per publicar-lo, però és que 'How to make Lemonade' és una edició per a col·leccionistes.

  

Edició de luxe

Per començar, estem parlant d’una capsa, amb una llimona a la portada, que conté un àlbum gràfic d’unes 600 pàgines profusament il·lustrat en què es recullen imatges íntimes de l’artista durant la preparació de l’àlbum, d’ella amb la seva família, junts i per separat, del que es viu darrere dels escenaris i dels rodatges dels seus electritzants vídeos. A més a més, aquesta edició de luxe, que es posa a la venda a la seva pàgina oficial per uns 250 euros, també inclou el DVD i un vinil de 'Lemonade'.

La part gràfica està acompanyada per textos de Michael Eric Dyson i de Warsan Shire, la poeta nascuda a Somàlia fa 27 anys i criada a Anglaterra, que parla d’immigració, violència i feminisme i que va inspirar les lletres de Lemonade, un projecte que la megaestrella nord-americana va llançar amb un concert d’una mica més d’una hora, emès per la cadena HBO. També, com és habitual en ella i el seu marit, van anunciar el disc per sorpresa i després el van penjar a la plataforma de streaming Tindal.

En l’àlbum familiar, amb imatges inèdites, la protagonista d’algunes instantànies també és la filla de la parella, Blue Ivy Carter, de 5 anys, categoria d’it girl i a qui hem vist compartint moments estel·lars i estilismes amb la seva mare.El que no inclou és l’últim que sabem d’ella, que té més a veure amb la seva vida personal que amb el seu treball. Parlem de les fotos de la presentació dels seus bessons, Sir i Rumi, en una imatge que va fer la volta al món, amb ella vestida amb el seu disseny de Palomo Spain i els seus fills als braços. Parlem de l’orgull que sent per les seves corbes. I de la seva nova casa.

Estrena casa a Bel Air

Notícies relacionades

I és que després de viure molts anys de lloguer, Beyoncé i Jay Z finalment han aconseguit comprar la seva primera casa a Los Angeles. Però quina casa. Citant fonts anònimes, el diari 'Los Angeles Times' ha informat que la parella ha aconseguit tancar la venda d’una mansió d’arquitectura ultramoderna construïda als turons de Bel Air. 

Sense entrar en una guerra de xifres, es tractaria de la venda més cara d’un immoble realitzada des de començaments d’any a Los Angeles. La propietat, amb diversos nivells i una estructura blanca, compta amb un garatge per a un total de 15 places, amplis finestrals a prova de bales, un heliport i quatre piscines. La parella feia temps que estava intentant comprar una propietat a Los Angeles. Ara compartiran barri amb l’actriu Salma Hayek i el cantant Tom Jones, entre altres cares famoses.