FOTOS SUGGERENTS

Instagram es despulla

Alba Carrillo ha sigut l'última a posar sense roba a la xarxa social

lmmarco39759237 gente blanca carrillo foto instagram170821152836

lmmarco39759237 gente blanca carrillo foto instagram170821152836

2
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco / Barcelona

Instagram ha enviat molts paparazzis directament a l’atur. ¿Quin sentit té suar la cansalada per, amb sort, fotografiar una famosa fent topless si moltes d’elles pengen aquest tipus d’imatges a la xarxa social? Ja sabem que els nus a Instagram tenen els seus límits, però com un degoteig incessant, aquest estiu, a algunes famoses els ha agafat per seguir mostrant-se ben naturals, en pla perquè jo ho valc. 

L’última per ara ha sigut la model i supervivent Alba Carrillo. Ella ha protagonitzat «el posat més sexi i a la vegada elegant de l’estiu», segons una revista del cor. L’exdona del tennista Feliciano López, que està passant uns dies de vacances amb la seva parella, David Vallespín, ha posat sense roba a la vora d’una piscina infinita sota el cel blau, d’aquelles que queden tan bé a la xarxa social. «Free» (Lliure), escriu ella. Una altra cosa, no tan maca, són alguns comentaris que ha generat la imatge i que ens abstindrem de reproduir.

Alba Carrillo primer va escalfar motors amb un vídeo en biquini en què relatava que durant aquests dies de descans havia bussejat gràcies a tot el que havia après a la televisiva illa hondurenya i al seu nou nòvio, un gran aficionat al busseig i estiuejant a Cabo de Palos (Múrcia), un dels enclavaments ideals per a aquesta pràctica esportiva.

DE VACANCES // Dies enrere, el protagonisme se’l van endur altres actrius com Blanca Suárez, amb molta tirada a la xarxa social, i el seu relaxant nu a la banyera durant les seves vacances al Sud-est Asiàtic. O l’esquena al descobert d’Almudena Cid celebrant al Japó el seu amor amb el presentador i escriptor expert en el Renaixement Christian Gálvez. «Per molts anys més mirant-me com em mires. T’estimo», escrivia l’exgimnasta, actriu i escriptora. La jove va participar recentment en un reportatge per a ES Moda en què posava sense roba, en estudi i per a un fotògraf professional.

«Vaig aprendre a viure amb el prejudici de tothom qui creia que la dona no tenia cabuda en un món considerat de nenes. Vaig castigar el meu cos físicament, i ara visc una reconciliació molt maca amb ell, acceptant els meus peus destrossats i les corbes com el que són: maduresa i vivència», explicava en aquell reportatge.

    

SUGGERENTS POSATS /Els seus nus s’uneixen als d’Adriana Ugarte i a les suggerents imatges que penja la seva companya de professió Úrsula Corberó, la nòvia de Chino Darín. 

Notícies relacionades

També a les de Laura Escanes,  acabada de casar, entre els llençols. La influencer, per cert, desmeteix ara els rumors d’embaràs de Risto Mejide, després que cada una de les imatges que penja sigui analitzada amb lupa. 

A la llista hi sumem el nu ofert també per la cantant Edurne, parella del futbolista David de Gea. I una menció per al de Nagore Robles, parella de Sandra Barneda, amb un text que acabava: «Quant costa ser un@ mateix@. Des de fa temps vaig començar un dur camí, despullar-me. ¿Us costa tant com a mi?».