28 maig 2020

Anar al contingut

A 'INTERVIÚ'

Kristhin Gómez, la dona amb els pits més grans d'Espanya

Kristhin Gómez, la dona amb els pits més grans d'Espanya

Set operacions estètiques i unes pròtesis de 2.000 centímetres cúbics converteixen a Kristhin Gómez en la dona amb els pits més grans d'Espanya. Nascuda a Badalona, aquesta model eròtica, que té mig milió de seguidors en el seu compte d'Instagram, protagonitza la portada de la revista 'Interviú' que arriba aquest dilluns als quioscos.

Kristhin Gómez apareix en un espectacular i estiuenc reportatge en el qual també hi ha espai per a la denúncia, sobretot per les poques oportunitats laborals que li han ofert fins ara. "En tots els països, les noies amb rècord de pit tenen molta més presència a la televisió i a les portades de revistes, menys a Espanya. Sóc més famosa als Estats Units que aquí”, assegura.

La catalana explica què suposa tenir un cos tan cridaner. "Tothom em mira i es fa fotos amb mi. Les dones em miren amb enveja i hi ha qui també se'n mofa… Per lluir aquest físic cal tenir molta autoestima, personalitat… i collons”, afirma. La jove, que anuncia que està soltera, reconeix: "Als homes nord-americans els 'dono morbo', però als espanyols els faig por". 

Temes: Interviú