Entre ídols pop

Les filles de Madonna viralitzen el seu 'waka waka' de Shakira

La diva del pop puja al seu compte d'Instagram un vídeo que ràpidament s'ha fet viral de les seves dues bessones cantant i ballant la cançó

madonna

madonna

1
Es llegeix en minuts

Shakira, allà on va li creixen els nans. Sobretot els nans adorables i amb molt de 'flow'. Si fa una setmana va ser Althea, la filla del jugador del Barça Ivan Rakitic, qui sumava més de dos milions i mig de reproduccions en el vídeo que la cantant colombiana va compartir en el seu compte d'Instagram, ara les protagonistes són Stella i Esther, les filles de Madonna.

Notícies relacionades

El vídeo en què les dues bessones de la diva del pop nord-americana surten ballant i cantant la cançó 'Waka waka (Esto és África)' de Shakira pràcticament arriba als 400.000 'm'agrada' a Instagram. Si bé al principi les dues nenes de 4 anys es mostren una mica tímides davant la càmera, triguen ben poc a treure el ritme i la desinvoltura amb què tants èxits ha aconseguits la seva mare.

Madonna, de 58 anys, va adoptar les petites Stella i Esther el febrer del 2017 a Malawi, però no és la primera vegada que la cantant adopta. Ja ho va fer amb dos dels seus fills, David Banda i Mercy James, tots dos de 12 anys, en aquest país on ha viatjat en més d'una ocasió per visitar els projectes de l'organització d'ajuda humanitària que ella va fundar: 'Raising Malawi'. L'artista nord-americana en té dos més de biològics: Lourdes María, de 20 anys, nascuda de la seva relació amb el ballarí i entrenador cubà Carlos León, i Rocco, de 16, del seu matrimoni amb el realitzador britànic Guy Ritchie.