SET DIES I 500 NITS

Mikel Urmeneta supera els 'Sanfermines' més moguts que ha tingut mai

El creatiu de Katuki Saguyaki devora la festa, s'escapa dos dies a Barcelona i Madrid, i té temps per recollir la 'montera' del toro brindat per Cayetano Rivera

fcasals39281044 gente mikelurmeneta  twitter170713123928

fcasals39281044 gente mikelurmeneta twitter170713123928

1
Es llegeix en minuts
IOSU DE LA TORRE / BARCELONA

Mikel Urmeneta acomiadarà la pròxima matinada els Sanfermines més agitats que ha viscut mai. El multicreatiu pamplonès ha reivindicat l’autoria del toro blau, el seu Tetis, des de les xarxes socials i amb una imaginativa samarreta #freeKatuki per defensar els dibuixants de Katuki Saguyaki del veto judicial i s’ha saltat dues festes per escapar-se a Madrid i Barcelona. El torero Cayetano Rivera, a més, li va brindar el segon toro de dimarts a la tarda. «Perquè és casa teva i t’ho mereixes», li va dir el torero alhora que li llançava la montera Urmeneta.

La resposta de dissenyador queda plasmada en un tuit. «Lobiu @cayetano­_rivera. Impecable tarda a Pamplona. Fins a Sanfermín 2018, ens veurem en molts llocs. Gràcies pel teu brindis i el teu suport».

CASAMENT ÍNTIM A BARCELONA / Abans de les dues fugues d’anada i tornada, Urmeneta va tenir temps de celebrar el tiberi del 7 de juliol per nomenar Guiri de l’Any el capgròs japonès de la Comparsa pamplonesa. Va saltar a Madrid per participar en un esdeveniment 3.0 impulsat per Movistar+. ¿I què va fer a Barcelona? «De casament, de ressaca, d’empalmada, en un poble, a 40 graus», explica en un tuit. ¿Qui es casava? No busquin a la portada de l’¡Hola! que aquests nuvis, estrelles de la televisió, no la necessiten.

Notícies relacionades

Després del casori, va tornar dijous a la matinada, que a la tarda li tocava estar una altra vegada a la plaça per admirar l’art d’Alejandro Talavante, un altre dels seus immensos amics toreros. 

D’aquestes intensíssimes jornades de mocador vermell, Urmeneta n’ha informat a través d’un blog i de les entrevistes Los desayunos de Maitica, realitzades a l’espai que Katuki Saguyaki té en el número 34 del carrer Estafeta. Qui no hagi pogut anar-hi pot comprar les samarretes a través d’internet. www.katukisagayuki.com