ADDICTE ALS SEDANTS

Tiger Woods acaba el seu programa de desintoxicació

El golfista anuncia a Twitter que ha completat un pla intensiu per lluitar contra el consum de medicaments

1
Es llegeix en minuts

Tiger Woods ha confirmat al seu perfil de Twitter que ha acabat el programa de desintoxicació, després d'haver sigut arrestat el maig passat, quan les autoritats el van trobar adormit al volant del seu vehicle. El golfista nord-americà va negar que la detenció fos motiu del consum d'alcoholconsum d'alcohol i va explicar que el motiu residia en la consumició d'uns medicaments que li havien sigut receptats.

Notícies relacionades

"Vull que la gent sàpiga que l'alcohol no hi va tenir res a veure", va dir llavors el golfista, l'informe policial afirma que va donar negatiu en dues proves d'alcoholèmia. "El que va passar va ser una reacció inesperada a medicaments prescrits. No em vaig adonar que la barreja de medicaments m'havia afectat tan fort", va assegurar.

Woods havia consumit una barreja perillosa d'un sedant per al mal d'esquena, l'ansietat i l'insomni, així com un opioide quan va ser arrestat el 29 de maig a Jupiter (sud de Florida). "Continuaré abordant això amb els meus metges, familiars i amics, i estic molt agraït per tot el suport que he rebut", ha dit Woods.