Serena Williams presumeix d'embaràs

La tennista apareix en avançat estat de gestació a la portada de 'Vanity Fair', fotografiada per Annie Leibovitz

zentauroepp39080078 a pregnant serena williams poses in a vanity fair cover phot170627210329

zentauroepp39080078 a pregnant serena williams poses in a vanity fair cover phot170627210329 / HANDOUT

1
Es llegeix en minuts

La tennista nord-americana Serena Williamsembarassada de més de sis mesos, ha posat despullada per a l'última edició de la revista 'Vanity Fair', a la qual va concedir una extensa entrevista en què exposa els detalls de la seva història d'amor amb l'empresari Alexis Ohanian.

En la instantània, captada per la coneguda fotògrafa Annie Leibovitz, l'esportista llueix una panxa prominent mentre es tapa el pit amb una de les mans en un posat molt semblant a la icònica portada de 'Vanity Fair' que va protagonitzar l'actriu Demi Moore el 1991 o la més recent de Natalie Portman, aquest mateix any. 

La fotografia surt a la llum més de dos mesos després que Williams revelés a través de la xarxa social Snapchat que estava embarassada de 20 setmanes, cosa que va revolucionar les xarxes socials i que més tard confessaria de forma accidental.

Notícies relacionades

Serena Williams, de 35 anys, serà mare l'últim trimestre de l'any amb Alexis Ohanian, cofundador de la pàgina web Reddit, amb qui es va comprometre el mes de desembre passat després d'haver-se conegut un any i mig abans a Roma.

En l'entrevista, la que està considerada com la millor tennista de la història, explica des de com va saber que estava embarassada poc abans de l'Open d'Austràlia fins a les primeres paraules que va intercanviar amb Ohanian o els detalls de la petició de mà.