NUVIS EN CAPELLA

Messi i Antonella, en el compte enrere del seu casament

La parella es casa divendres que ve a Rosario davant de 250 convidats

lmmarco39054422 gente instagram messi 30 cumplea os170625173716

lmmarco39054422 gente instagram messi 30 cumplea os170625173716
lmmarco38862025 gente 12 06 2017 foto de messi en instagram170624185219

/

3
Es llegeix en minuts
ABEL GILBERT / BUENOS AIRES

"Rosario siempre estuvo cerca", canta Fito Páez en el seu 'Tema de Piluso'. I el que cada vegada està més a prop a Rosario, una ciutat amb 1,2 milions d'habitants al nord de Buenos Aires, és el casament del seu fill més estimat, Leonel Messi, que aquest dissabte ha complert 30 anys, amb Antonella Rocuzzo, la seva nòvia de tota la vida.

Serà davant d'uns 250 convidats divendres que ve dia 30 i no ho celebraran en algun dels hotels més elegants de la ciutat, que estan al nord, a la ribera del riu Paraná, sinó en un hotel sense gaires luxes.

SENSE OSTENTACIONS

Es veu que la família vol una cosa discreta, sense gaire ostentació, encara que s'espera la presència de Shakira, Piqué, Neymar, Xavi Hernández, Luis Suárez, Cesc Fàbregas. Amb aquests últims i les seves famílies van estar navegant fa uns dies en aigües d'Eivissa, a manera de peculiar comiat de solters. També espera companys de la selecció argentina com el Kun Agüero, Ezequiel Lavezzi i Ángel di María, entre altres. Els que no hi han sigut convidats són els directius del Barça.

Els 'rosarinos' estan encantats amb aquest casament. Reivindiquen que a la riba del riu Paraná va néixer el Che Guevara, però també que de Rosario van arribar a Buenos Aires gran part dels millors futbolistes del país (amb l'excepció que confirmaria la regla: Diego Armando Maradona). I estan orgullosos que en aquesta ciutat a la qual torna cada vegada que pot, Messi vulgui formalitzar la seva relació amb la mare dels seus fills. 

CERIMÒNIA A LA CATEDRAL

La cerimònia religiosa tindrà lloc a la catedral de la ciutat, al carrer Buenos Aires. Els 'rosarinos' no havien tingut mai gaire estima per aquesta basílica, la consideraven un temple menor fins que va ser nomenada santuari el 1998. Des d'aleshores, va començar a mirar-se amb uns altres ulls. Els nuvis segellaran la seva unió a l'altar major, construït a la ciutat italiana de Gènova amb marbre de Carrara i en estil renaixentista. 

Jorge Messi, pare de La Pulga, va decidir finalment no comptar amb els serveis de la 'wedding planer' més famosa de l'Argentina. Segons la premsa local, Bárbara Diez, esposa de l'alcalde de la ciutat de Buenos Aires, Horacio Rodríguez Larreta, i responsable del casament del president Mauricio Macri i Juliana Awada, entre altres matrimonis rics i famosos, havia demanat una suma de diners injustificada per fer-se càrrec de l'organització del casament. 

Així que finalment els preparatius van quedar en mans de les empreses Farina-Pavia i es va canviar l'hotel Puerto Nord pel casino Hotel Pullman City Center, que està a l'entrada de la ciutat, com a lloc de recepció dels convidats. Leo i Rocuzzo rebran a les seves instal·lacions els seus convidats.

No tots els habitants de l'anomenada Chicago argentina se senten contents amb el que passarà d'aquí pocs dies. Temen que la policia es dediqui especialment a preservar la tranquil·litat dels nuvis i amfitrions de tantes celebritats del futbol. Just en aquesta ciutat que, des del 2012, és notícia per la disputa territorial entre grups narco que ha deixat mil víctimes fatals, la majoria joves. Petrona Isabel Cantero, germana del líder de la banda Los Monos, Ariel Viejo Cantero, actualment a la presó, acaba de ser assassinada per una dona pertanyent a una facció rival.

Notícies relacionades

La van matar al barri Las Flores, bastant a prop de l'hotel Pullman City Center. Les autoritats van fer una crida a la calma i van recordar que des de l'últim quadrimestre els crims s'han reduït un 36%. De moment, fonts de l'alcaldia citades per la premsa asseguren que els Messi han contractat a més una empresa de seguretat israeliana perquè s'ocupi de la custòdia de la festa.

PLATS TÍPICS ARGENTINS

Els convidats menjaran plats típics argentins. La Princesita Karina, una cantant de cúmbia nòvia del Kun Agüero, i el grup uruguaià Rombai, que Messi va conèixer per Luis Suárez, posaran música al casament. Ballaran tota la nit. O almenys això creuen a Rosario els que no paren de parlar sobre l'esdeveniment. S'imaginen una nit de pel·lícula. Saben que la núvia lluirà un vestit especialment confeccionat per Rosa Clará, i que els dos fills de la parella, Thiago i Mateo, també hi tindran el seu paper. Però això serà divendres que ve.