ALS PREMIS COGAM

Sandra Barneda confirma la seva relació amb Nagore Robles

La presentadora dedica a la seva parella el premi Triangle Visibilitat

lmmarco38901669 la periodista sandra barneda durante el premio tri ngulo vis170615193659

lmmarco38901669 la periodista sandra barneda durante el premio tri ngulo vis170615193659 / GSR

1
Es llegeix en minuts

"Dedico aquest premi a la meva germana gran i a la meva parella, Nagore, amb qui comparteixo la meva vida". Amb aquestes paraules la presentadora de televisió Sandra Barneda ha confirmat per primera vegada públicament la seva relació amb Nagore Robles, a qui li va dedicar aquest dimecres el premi Triangle Visibilitat 2017 que entrega COGAM, el col·lectiu LGTB de Madrid, els dies previs a la celebració de la desfilada del Pride, que espera reunir a Madrid més de 2 milions de persones el dissabte 1 de juliol.

La relació entre elles era un fet que cap de les dues confirmava, però tampoc desmentia. Nagore, de 44 anys, es va donar a conèixer com una dona amb molt caràcter a 'Gran hermano' i des de l'any 2011 col·labora habitualment en els debats de 'realities'. Nagore ha publicat recentment una imatge al seu Instagram amb una bandera de l'arc de sant Martí i el text "Encara tant per lluitar... l'amor sense barreres".

Notícies relacionades

Per la seva banda, va ser el 2014 quan la presentadora Sandra Barneda va parlar obertament de la seva orientació sexual a 'Hable con ellas'. "La condició sexual no ha de ser usada com a arma llancívola, ni tampoc com a alabança o mèrit personal. Per això, avui més que mai i després de tants anys, ja prou d'armaris, d'etiquetes, de jutjar les dones i els homes. Hi ha tants camins com persones que s'estimen", va dir Sandra Barneda, autora del llibre 'Hablarán de nosotras', que ha estat recolzant les reivindicacions del col·lectiu LGTB.

Un altre dels premis que entrega el col·lectiu COGAM va ser per al presentador Jorge Javier Vázquez i Miquel Iceta, el líder del PSC, per "visibilitzar l'homosexualitat en la política i normalitzar-la".