DIES DE DESCONNEXIÓ

Leo Messi, Luis Suárez i Cesc Fàbregas disfruten de les vacances a Eivissa

Els tres jugadors i les seves famílies comparteixen uns dies de descans en un luxós iot

Lionel Messi, Cesc Fàbregas i Luis Suárez, amb les seves famílies .de vacances a Eivissa. / G3online_Ibiza

Lionel Messi, Cesc Fàbregas i Luis Suárez, amb les seves famílies .de vacances a Eivissa.
lmmarco38862025 gente 12 06 2017 foto de messi en instagram170612193554

/

1
Es llegeix en minuts

Quan falten uns dies per al seu casament, el 30 de juny, Leo Messi i Antonella Rocuzzo disfruten d'uns dies de vacances a l'illa d'Eivissa amb els seus col·legues Luis Suárez, Cesc Fàbregas i les seves respectives famílies. El crac del Barça ha pujat a la seva página d'Instagram una imatge amb la seva futura dona en biquini en què se'ls veu molt contents i relaxats. L'astre argentí ha acompanyat la publicació amb el següent text: “Vacances!!! Res més bonic que tu... t'estimo”, com a declaració d'amor.

Els futbolistes i les seves famílies van arribar el cap de setmana a l'illa i han llogat els serveis d'un iot amb què han estat navegat per allunyar-se de les platges, que aquests dies ja estan molt freqüentades a l'illa balear. Es tracta del 'Seven C', un iot amb camarots interiors i el mateix que va llogar l'any passat. 

Notícies relacionades

Messi i Antonella, tots dos de 29 anys, han estat jugant amb els seus fills, Thiago i Mateo, i han estat fent volts amb una moto d'aigua equipada amb armilles salvavides. Antonella ha compartit moments distesos amb Sofía Balbi, la dona de l'uruguaià Luis Suárez, amb qui comparteix des de fa uns mesos el projecte empresarial d'una firma de calçat argentí.

Els adults també han estat saltant a l'aigua des de la coberta del vaixell. La idea és passar uns dies al mar abans de viatjar a Rosario (Argentina) per acabar de preparar l'enllaç.