NÚVIA EN CAPELLA

Melissa Jiménez: una 'wag' discreta

La reportera sempre va estar entre les 'wags' blaugranes més reservades. Amb el mateix sigil ultima els detalls del seu casament amb Marc Bartra.

zentauroepp38768434 mas periodico melissa jimenez170609124336

zentauroepp38768434 mas periodico melissa jimenez170609124336

2
Es llegeix en minuts
MARTA ALTARRIBA

Melissa Jiménez (29) va aterrar a Mediaset el 2013 per cobrir el forat que deixava Lara Álvarez com a reportera de Moto GP. La passió per les dues rodes l'havia heretat del seu pare, Antonio Jiménez, que de jove va ser pilot i que actualment és mecànic al circuit professional. Una carrera que va interrompre quan la seva parella, el llavors jugador blaugrana Marc Bartra (26), va fitxar pel Borussia de Dortmund, l'estiu passat. L'amor va passar al davant de tot i la parella, amb la seva filla Gala, que a l'agost farà 2 anys, deixava Barcelona per instal·lar-se a Alemanya.

La periodista i el futbolista van oficialitzar la seva relació el maig del 2014. Gala naixia poc més d'un any després, el 18 d'agost del 2015. I diumenge que ve es diran el «sí, vull» a la capital catalana. És el colofó a tres anys de feliç relació que només va entelar el gran ensurt que l'exblaugrana va patir quan va ser ferit en l'explosió de tres artefactes llançats contra l'autobús del seu equip, l'abril passat. Per sort, tot va quedar en una fractura de canell.

De les seves romàntiques mostres d'amor ens en donen mostra els seus perfils a les xarxes socials. Encara que el més intens és l'espectacular petició de mà que ell li va preparar quan la Melissa va anar enganyada a un cine on, en lloc de la pel·lícula esperada, es projectaven imatges de la parella després de les quals va aparèixer Bartra per sorpresa (ella es pensava que era a Alemanya) demanant-li matrimoni.

VESTIDA DE ROSA CLARÁ

Notícies relacionades

Dels preparatius del casament només se n'ha filtrat que la núvia anirà vestida per Rosa Clará. Encara que viu a milers de quilòmetres, la Melissa ha viatjat en diverses ocasions a Barcelona per portar a terme les proves. Conscienciats i generosos, el Marc i la Melissa han volgut que els diners que els seus convidats anaven a destinar al seu regal de casament siguin redirigits a una causa solidària: demanen donacions al projecte Per als valents, que l'Hospital Sant Joan de Déu ha posat en marxa per a la investigació sobre el càncer infantil.

La Melissa va néixer a Bèlgica, però va arribar a Espanya amb només 2 anys. Va estudiar Cièn­cies de la Comunicació i es va estrenar fent pràctiques a Onda Rambla. En televisió va debutar de la mà de Marca TV, encara que va ser la cadena Sky Italia la que la va convidar a retransmetre per primera vegada carreres de motos. La seva incorporació a Tele 5, el 2013, va coincidir amb l'inici de la seva relació amb el cantant Dani Martín, que va durar menys d'un any. Passarien uns mesos abans que la seva vida es creués amb la de Bartra i comencés un nou i apassionant capítol.