POLÈMICA

Les xarxes es caldegen amb l'extrema primesa de Cristina Pedroche

Alguns critiquen la presentadora per "incitar a l'anorèxia"

zentauroepp38686052 gente  cristina  pedroche instagram170531162236

zentauroepp38686052 gente cristina pedroche instagram170531162236

1
Es llegeix en minuts

Cristina Pedroche torna a estar en el punt de mira. En aquesta ocasió per unes fotos que ha pujat al seu compte d'Instagram, en què se la veu més prima que mai. Les imatges han provocat nombroses crítiques a les xarxes socials. Mentre que uns diuen que "incita a l'anorèxia", altres la qualifiquen de "desnodrida" i de "primíssima".

Notícies relacionades

Davant l'alllau d'opinions, la col·labora de 'Zapeando' ha respost de forma contundent.. "A vegades em plantejo treure els comentaris de les fotos… els únics que inciteu a bogeries sou els que m'escriviu aquestes tonteries… Crec que demostro sempre que defenso l'alimentació sana i l'esport i d'això se'n diu SALUT. Fa tres dies que no paro de menjar i ara me'n vaig a sopar (on no em penso tallar), per això la importància de compensar. ¡Eh! Que si pujo un parell de quilos TANT ME FA. Que els he sumat i us he demostrat que segueixo sent feliç, així que centreu-vos a ser feliços vosaltres. Alimentació sana + esport = salut = felicitat", ha escrit la presentadora al costat de la fotografia, que ja compta amb més de 1.400 comentaris i 63.800 'm'agrades'.

Pedroche, de 28 anys,  és la segona espanyola amb més seguidors a Instagram (al darrere de Paula Echevarría), encara que no sigui sempre per bé, ja que a més de piropos rep nombroses crítiques, gairebé sempre en relació amb el seu físic o amb els modelets que llueix.