28 maig 2020

Anar al contingut

FORTALESA SENSE LÍMIT

La 'runner' que va vèncer el càncer de mama, a la portada d''Interviú'

La 'runner' que va vèncer el càncer de mama, a la portada d''Interviú'

Natacha López, la corredora valenciana, amb centenars de carreres i victòries a les seves espatlles, la que va ser capaç de córrer amb el seu marit 8 quilòmetres durant 742 dies consecutius, de participar en carreres populars estant embarassada de més de sis mesos, ha guanyat la carrera més difícil, ha vençut el càncer de mama.

Per visibilitzar la lluita de milers de dones contra la malaltia i per normalitzar la imatge de moltes que van haver d'extirpar-se un pit, la noia ha decidit protagonitzar una de les portades més espectaculars d''Interviú'.

"VULL TORNAR A TENIR ELS MEUS DOS PITS"

Quan la revista estigui als quioscos, Natacha López estarà descansant a casa seva després de l'operació que li ha reconstruït el pit: “És clar que vull tornar a tenir els meus dos pits, però el que realment vull és tornar a ser jo mateixa. En tot el procés de la malaltia ha crescut alguna cosa en el meu interior: sé el que és important i el que no. La vida s'escapa i no es pot deixar tot pel maleït càncer”.

 Per si no fos prou, aquesta dona de 37 anys vol batre un altre rècord, vol córrer 15 maratons en els pròxims dotze mesos. La seva fortalesa no té límit.

Temes: Interviú