A MADRID

Bar Refaeli confirma que està embarassada d'una altra nena

La model ha assistit amb la seva mare als premis Condé Nast Traveler

jgblanco35345190 instagram bar refaeli160901141257

jgblanco35345190 instagram bar refaeli160901141257

1
Es llegeix en minuts

Bar Refaeli ha viatjat a Madrid per assistir als premis Condé Nast Traveler. La model, acompanyada de la seva mare, ha afirmat que està esperant una altra nena, encara que no ha volgut desvelar el nom del futur nadó.

Durant l'acte, Refaeli ha dit que troba a faltar molt la seva primera filla, Liv Ezra, que va néixer l'11 d'agost del 2016: "És una nena feliç. La trobo molt a faltar, tinc moltes ganes de veure-la".Refaeli reconeix que el 2016 va ser el millor any de la seva vida, ja que es va estrenar com a mare. ‘La meva filla és increïble. És molt bona, ens ho posa a tots molt fàcil, ja que som pares per primer cop’, ha destacat.

Tal com s'observa a la foto que ella mateixa ha publicat al seu compte d'Instagram, la 'top' israeliana llueix esplèndida amb els cabells recollit i un minivestit negre de mànigues japoneses, de Victoria Beckham, que combina amb unes sandàlies minimalistes de Jimmy Choo.

Notícies relacionades

Refaeli es va casar el setembre del 2015 amb l'empresari Adi Ezra. Aquesta mateixa setmana ha rememorat el dia del seu casament publicant al seu compte d'Instagram una imatge amb el vestit que va portar, un disseny de Clare Waight Keller per a Chloé. "Recordant el meu dia màgic i la fortuna que Clare Waight Keller dissenyés el meu vestit de núvia per a la casa Chloé', ha escrit al costat de la imatge.