ESTRELLA CONVIDADA AL CLÀSSIC

Julia Roberts, fan de Messi i Ronaldo al Bernabéu

L'actriu va anar a la llotja madridista amb la seva família, va conèixer la plantilla de Zidane i es va desfer en elogis al crac del Barça

L’actriu, entusiasmada, va conèixer els jugadors. / periodico

1
Es llegeix en minuts

"A més de la gran victòria, ahir vaig conèixer una de les meves actrius favorites, ¡Julia Roberts!". Amb aquesta frase Leo Messi, l'heroi del clàssic del Bernabéu diumenge passat, ha pujat una foto al seu compte de Facebook amb la famosa actriu de 'Pretty woman'.

Roberts, que acaba de ser proclamada per cinquena vegada com la "dona més bella del món", segons la revista 'People', era una de les convidades estrelles a la llotja del Bernabéu per assistir al partit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona. I hi va anar amb tota la família.

SAMARRETA PERSONALITZADA

La idea era que conegués els jugadors de Zidane després del partit. I així ho va fer. Acompanyada del seu marit, el director Daniel Moder, la intèrpret es va fotografiar amb Florentino Pérez, que li va entregar una samarreta del club amb el seu nom i el número 1 al dorsal.

Després la protagonista de 'Novia a la fuga' va esperar l'arribada dels jugadors. El moment es pot veure en un vídeo que el Reial Madrid ha compartit a les xarxes, en què es veu l'actriu retratant-se amb Morata, Ramos, Marcelo, Modric i Zidane.

Notícies relacionades

Roberts es va emocionar moltíssim al conèixer Cristiano Ronaldo. Però després del que es va veure durant el partit, no se'n podia anar sense conèixer un altre futbolista: Leo Messi.

"FANÀTICS" DE MESSI

I és que l'actriu, que també va concedir una entrevista a la periodista argentina Roxy Vázquez per parlar del seu paper al film 'Secret in their eyes' (versió nord-americana de la pel·lícula argentina dirigida per Juan Campanella), va explicar que encara no coneixia el país natal del jugador i va revelar que els seus fills són "fanàtics" de Messi. Els bessons Phinnaeus Walter i Hazel Patricia (11 anys) i Henry Daniel (5) idolatren el crac del Barça.