SETMANA DE LA MODA NUPCIAL

Antonella Rocuzzo encapçala la cort de famosos amb ganes de casament

La dissenyadora Rosa Clará inaugura la passarel·la de la Barcelona Bridal Week amb Mariana Downing, Joana Sanz i Rocío Crusset

Entre els convidats de primera fila hi havia Fonsi Nieto i Pol Spargaró amb les seves promeses

zentauroepp38182343 barcelona 25 04 2017 desfile de rosa clae en el barcelona170425210856 / CARLOS MONTANYES

zentauroepp38182343 barcelona 25 04 2017   desfile de rosa clae  en el barcelona170425210856
zentauroepp38183136 barcelona 25 04 2017   desfile de rosa clae  en el barcelona170425212808

/

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Rosa Clará va encendre ahir la passarel·la de la Barcelona Bridal Week amb un batalló de models capitanejat per la jove nord-americana Mariana Downing, nòvia del cantant Marc Anthony, amb convidats de primera fila, com Antonella Rocuzzo, parella de Leo Messi, i com Fonsi Nieto i Pol Spargaró amb les seves nòvies. Però abans, com  a aperitiu, la premsa va poder presenciar el 'fitting', o prova dels vestits, que avui lluirà la supermodel Karolina Kurkova en la primera desfilada de Studio St. Patrick (Pronovias Fashion Group). La maniquí txeca es va mostrar contenta de tornar al saló nupcial i va explicar que, malgrat tenir marit i dos fills, intenta compaginar el dia a dia amb el seu treball com a model.

Per a la dissenyadora catalana van desfilar 30 joves models, entre elles Rocío Crusset, filla de Mariló Montero i Carlos Herrera; Joana Sanz, dona de l’exblaugrana Dani Alves, i la sud-africana Jordan Van der Vyver, imatge de la firma. Clará, que ha presentat una col·lecció sexi amb teixits vaporosos, transparències i escots profunds, que aporten lleugeresa a la imatge nupcial, ha reunit en el 'front row' moltes cares famoses, entre elles algunes parelles de futbolistes del Barça i d’altres equips, com Antonella Rocuzzo, dona de Leo MessiNúria Cunillera, dona de Xavi Hernández; la model sevillana que és parella de Jordi Alba; Elena Galera, nòvia del centrecampista Sergio Busquets; la periodista esportiva Melissa Jiménez, nòvia de Marc Bartra, que amb Daniela Ospina, dona del madridista James Rodríguez, van ser les úniques a posar en el 'photocall'.

Fonsi Nieto i Marta Castro  es dira «sí, vull» diumenge que ve a Eivissa

A LES PORTES

Però sens dubte, el més cridaner ha sigut el gran nombre de famosos casadors asseguts a primera fila. Entre ells, l’expilot Fonsi Nieto i la seva promesa, Marta Castro, que es diran «sí, vull», diumenge que ve, 30 d’abril, a Eivissa. Una altra parella que té previst passar per l’altar a finals d’any és la formada per Carlos Falcó i Esther Doña. Precisament, la nòvia del marquès de Griñón ha confiat el vestit de núvia a Clará.

Notícies relacionades

La youtuber Laura Escanes, que acaba de fer 21 anys i va saltar a la fama com a promesa del publicista Risto Mejide, anava acompanyada per diverses amigues i va estar molt atenta als models nupcials, ja que ella i el presentador es casaran el dissabte 20 de maig.

I avui dimecres, l’Studio St. Patrick, pertanyent al grup Pronovias, serà la firma encarregada d’estrenar la passarel·la a les deu del matí. Dues hores després, al migdia, serà el torn de Jesús Peiró. A les 13.30 es presentaran les creacions de Cristina Tamborero i Sophie et Voilà Collection. Ja a la tarda, desfilaran YolanCris, Isabel Sanchís, Inmaculada García i, com a colofó, el dissenyador veneçolà Ángel Sánchez, que donarà a conèixer la seva col·lecció Rose Mist en la festa de gala de la Barcelona Bridal Night, que tindrà lloc al Palau de Pedralbes.